Εντυπωσιακές εικόνες από την χιονισμένη Αθήνα: Η κακοκαιρία «Μήδεια» έντυσε στα λευκά την Αττική (βίντεο)

Από τη Νέα Σμύρνη μέχρι το Σύνταγμα και τη Γλυφάδα οι γειτονιές της Αττικής «άσπρισαν»

Χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας έφερε η κακοκαιρία Μήδεια που συνεχίζει την επέλασή της.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται το βράδυ της Δευτέρας 15/02 κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Αττικής από τη δεύτερη φάση της «Μήδειας».

Photo: EUROKINISSI

Από τη Νέα Σμύρνη μέχρι το Σύνταγμα και τη Γλυφάδα οι γειτονιές της Αττικής έχουν «ντυθεί» στα λευκά από την πυκνή χιονόπτωση.

Photo: EUROKINISSI

Οι εικόνες από την χιονισμένη Αθήνα είναι εντυπωσιακές. Παρά το κρύο και το lockdown δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν στον δρόμο ή σε κάποιο κοντινό πάρκο για να απολαύσουν την «λευκή» αυτή ημέρα.

Photo: EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης 16/02.

Photo: EUROKINISSI

 

 

 

Η ΕΜΥ παράλληλα προβλέπει  για την Αττική σήμερα νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές που από τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά.

Photo: EUROKINISSI

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 03 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

 

 

Photo: EUROKINISSI

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την χιονισμένη Αθήνα στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ