Story of the day: 12χρονος κατάπιε 54 μαγνήτες για να δει αν το μέταλλο θα κολλήσει στο στομάχι του - Έκανε επέμβαση για 6 ώρες (φωτό)

Ευτυχώς ο μικρός είναι καλά στην υγεία του... 

Η ανθρώπινη περιέργεια βοήθησε σε πολλές σημαντικές ανακαλύψεις, αλλά μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα θετικό.

Η περίπτωση ενός 12χρονου αγοριού επιβεβαιώνει την έκφραση «Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα», αφού το παιδί κατάπιε  δεκάδες μαγνητικές μπάλες, για να δει αν το μέταλλο θα κολλήσει στο στομάχι του.

Ο Rhiley Morrison, μαθητής από την Αγγλία από το Greater Manchester, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από σκόπιμη κατάποση 54 μαγνητών ως μέρος ενός πειράματος.

Ο 12χρονος που ήθελε να μοιάσει στον Magneto κατάπιε τους μαγνήτες που είχε λάβει για τα Χριστούγεννα για να δει αν τα μεταλλικά αντικείμενα θα κολλούσαν στο στομάχι του και επίσης πώς θα ήταν οι μεταλλικές μπάλες όταν τις απέβαλε ο οργανισμός του.

 

12-YEAR-OLD UNDERGOES LIFESAVING SIX-HOUR SURGERY AFTER SWALLOWING 54 MAGNETS A science-crazed 12-year-old British boy...

Δημοσιεύτηκε από Panay News στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

 

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο του και αφού πέρασαν μέρες χωρίς να τις αποβάλει, το είπε τελικά στη μαμά του.

Ο 12χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας ξύπνησε τη μητέρα του, την Paige, στις 2 το πρωί της 5ης Ιανουαρίου, για να της πει ότι κατάπιε κατά λάθος δύο μαγνήτες λίγες μέρες πριν αναφέρει το odditycentral.

Την ίδια νύχτα, η μητέρα τον πήγε στο Νοσοκομείο Salford, όπου μια ακτινογραφία αποκάλυψε ότι η Rhiley είχε πάνω από δύο μαγνήτες. «Οι γιατροί μάντεψαν περίπου 25-30 από την ακτινογραφία, αλλά όταν βγήκε από τη χειρουργική επέμβαση είπαν ότι κατάπιε 54».

«Νομίζω ότι αυτό που το έκανε πιο δύσκολο είναι ότι απλά δεν κατάλαβα πώς ή γιατί κατάπιε τόσους πολλούς», είπε η Paige.

Ο 12χρονος, ο οποίος προφανώς λατρεύει τα πειράματα, είπε τελικά στη μητέρα του και στους γιατρούς του στο Νοσοκομείο, όπου έγινε η χειρουργική του επέμβαση, ότι είχε καταπιεί τους μαγνήτες για να δει αν μια πλάκα χαλκού θα κολλήσει στο στομάχι του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ