Ποιος διάσημος αρραβωνιαστικός πρόσφερε τη μεγαλύτερη ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα στην αγαπημένη του τραγουδίστρια - Το βίντεο & οι φωτό που έγιναν viral

Δείτε πόσο μεγάλη είναι... 

H γιορτή των ερωτευμένων ήταν χθες και σίγουρα όλος ο πλανήτης την γιόρτασε διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά.

H πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές μας και αυτό σημαίνει πως ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. 

 

 

Όπως πέρυσι το Πάσχα, φέτος τα Χριστούγεννα έτσι και η γιορτή των ερωτευμένων γιορτάστηκε με διαφορετικό τρόπο, αφού όλα είναι κλειστά και τα ζευγάρια δεν μπόρεσαν να απολαύσουν ένα ωραίο δείπνο σε ένα εστιατόριο, ή να κάνουν μια όμορφη βόλτα. 

 

 

Παρόλα αυτά ο έρωτας δύσκολα να κρυφτεί.... Διάσημοι και διάσημες όπως και όλος ο κόσμος, ευχήθηκαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα του Instagram και τους έκαναν όμορφα δώρα, όπως λουλούδια, σοκολάτες και αρκουδάκια. 

 

 

'Ετσι και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο σύντροφός της Jennifer Lopez αποφάσισε να της κάνει μια τεράστια ανθοδέσμη. O ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στο instagram και έγραψε τρυφερά λόγια αγάπης που μας συγκίνησαν. Συγκεκριμένα έγραψε: ''Σε ευχαριστώ που με δέχτηκες στην καρδιά σου και ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι της ζωής μας''. 

 

 

 

 

Από την άλλη και η Λατίνα σταρ ανέβασε ένα βίντεο με την τεράστια ανθοδέσμη που έπιανε ολόκληρο το τραπέζι και έγραψε στην λεζάντα: ''Ο Φεβρουάριος είναι ξεχωριστός για μας γιατί γνωριστήκαμε την πρώτη μέρα αυτού του μήνα''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ