Η Άση Μπήλιου με τις ερωτικές προβλέψεις για όλη την Άνοιξη! Το βίντεο με τα δεκαήμερα για κάθε ζώδιο & ωροσκόπο στον έρωτα

Ποιες είναι οι «επικίνδυνες» ημερομηνίες;

Το «Stars System» είναι αφιερωμένο στον έρωτα. Ενόψει της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου η Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις για την άνοιξη, αναλύοντας τις πλανητικές όψεις των επόμενων μηνών και την επιρροή τους στα δεκαήμερα των ζωδίων.

Ακόμη, να έχετε χαρτί και στυλό για να σημειώσετε όλα τα θετικά διαστήματα, αλλά και τις «επικίνδυνες» ημερομηνίες, που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής μας ζωής.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση των ερωτικών σχέσεων για το 2021 είναι η κυρίαρχη όψη του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού.

Η όψη πραγματοποιείται πρώτη φορά στις 17/2 και έπονται άλλες δύο μέσα στη χρονιά. Ο Κρόνος επιζητά τη δέσμευση, τη σταθερότητα και την αφοσίωση στις σχέσεις, ενώ ο Ουρανός επιζητά την ανεξαρτησία, την ελευθερία και θέτει ως προαπαιτούμενο -ακόμη και στον έρωτα- τη φιλία.

Η συγκεκριμένη όψη μας καλεί να δούμε σε βάθος το πώς προσεγγίζουμε τον έρωτα, αν εκχωρούμε την ελευθερία μας στους άλλους, αν κάνουμε εξαρτητικές σχέσεις ή αν φοβόμαστε τη δέσμευση και τη συντροφικότητα.

Επίσης, έντονη είναι η επιρροή της Σεληνιακή έκλειψης, η οποία πραγματοποιείται στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και η συμβολή της Αφροδίτης, του Άρη και του Δία στη δημιουργία σχέσεων και στην εξέλιξη τους, όπως αναφέρει το asibiliou.gr.

Ποια ζώδια επιστρέφουν σε πρόσωπα από το παρελθόν, ποια αποφασίζουν να δεσμευτούν και ποια μπλέκουν σε καρμικές καταστάσεις; Ποιες είναι οι θετικές περίοδοι για νέες γνωριμίες και πότε δεν πρέπει να επενδύσουμε σε έρωτες που βασίζονται στην εξιδανίκευση;

Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ