Όταν η βασίλισσα Μάξιμα πήγαινε για σκι στην Αυστρία: Άψογο στυλ με κόκκινη φόρμα - Ασορτί με τον σύζυγό της & την πριγκίπισσα Αλεξία (φωτό)

Η μικρότερη της παρέας είναι η μόνη που είναι ντυμένη στα μπλε!

Η βασίλισσα Μάξιμα προ κορωνοϊού πήγαινε για σκι μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της.

Στο Instagram ανέβηκαν ορισμένες φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε τα προηγούμενα χρόνια η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Ειδικότερα τα στιγμιότυπα είναι από 2005 ως το 2009 και σε αυτά βλέπουμε τη Μάξιμα μαζί με τον βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο και τις κόρες τους, πριγκίπισσες Αμαλία, Αλεξία και Αριάδνη στο Lech της Αυστρίας.

 

 

Το στυλ της Μάξιμα άψογο με την ίδια να φορά σε μια απο τις εικόνες μια κατακόκκινη φόρμα του σκι που ταιριάζει υπέροχα με τα κατάξανθα μαλλιά της.

 

 

Ασορτί είναι όμως και ο βασιλιάς της, που φορά επίσης ένα κόκκινο μπουφάν για τα χιόνια, αλλά και οι μικρούλες τότε πριγκίπισσες Αμαλία και Αλεξία.

 

 

Η Αλεξία φοράει κόκκινο μπουφανάκι για τα χιόνια και ασορτί παντελόνι ενώ η Αμαλία έχει ένα μπουφάν στο ίδιο χρώμα με του μπαμπά της.

Η μικρότερη της παρέας, η πριγκίπισσα Αριάδνη είναι η μόνη που είναι ντυμένη στα μπλε με ένα λευκό σκουφάκι στο κεφαλάκι της.

 

 

Τέλος στο Instagram ανέβηκε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας από διακοπές τους στην Ελβετία αυτή τη φορά.

 

 

Η Μάξιμα και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος είναι μέσα στα χιόνια με τις μάσκες του σκι και κοιτούν με ένα πολύ γλυκό βλέμμα ο ένας τον άλλον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ