Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως το πιο χαλαρό σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου - Η Σελήνη στους Ιχθύς προσδίδει μια γλυκιά διάσταση

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ίσως το πιο χαλαρό, ήρεμο και ευχάριστο γουηκέντ του Φεβρουαρίου τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, προσδίδοντας μια πιο συναισθηματική και γλυκιά διάσταση.

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στον Υδροχόο το Σάββατο, παράλληλα με το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα κάνει το Σάββατο πιο ιδανική μέρα για έκφραση συναισθημάτων, για δημιουργική ενασχόληση, αλλά και για εγκάρδιες συζητήσεις και επαφές με τον σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Βέβαια, με κάποιο τρόπο αυτές οι όψεις δυναμώνουν και τις τάσεις φυγής, που σαφώς με τα επιβαλλόμενα περιοριστικά μέτρα δεν μπορούμε να τις υλοποιήσουμε όσο κι αν επιθυμούμε.

Ας τις ζήσουμε λοιπόν με τη φαντασία μας ή έστω με ένα virtual ταξίδι μέσω του υπολογιστή μας. Άλλωστε, στο διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε πολλά sites για να περιηγηθούμε σε μια πόλη ή σε χώρα έστω και με αυτό τον τρόπο.

Το Σάββατο ταιριάζει πιο πολύ στον Αγ. Βαλεντίνο σε σχέση με την Κυριακή, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει μια πιο ρομαντική διάσταση στο Σαββατόβραδο. Την Κυριακή ο Ερμής συναντά τον Δία στον Υδροχόο, μια ιδιαίτερα θετική όψη για τις αναζητήσεις του μυαλού και για την επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να μην είναι ο πιο παθιασμένος της ζωής σας, αλλά γιορτάζει τις φιλικές σας σχέσεις περισσότερο από τον έρωτα και τη φιλία ως βάση για τον έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να έχετε ξεκάθαρα όρια στις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Κι αυτή είναι ίσως η μόνη παγίδα των ημερών. Να μπερδευτούν. Γι’ αυτό οι αδέσμευτοι ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί, διότι ο ενθουσιασμός σας σε μια γνωριμία μπορεί να παρερμηνευθεί κι από τις δυο πλευρές. Γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και να σας προσφέρουν την ευκαιρία να φλερτάρετε. Κατά τ’ άλλα είναι ένα Σαββατοκύριακο που οι τάσεις φυγής γίνονται πιο έντονες ίσως από ποτέ και νιώθετε σαν ανήμερα θηρία στο κλουβί. Η φαντασία και η δημιουργικότητα σας θα δώσουν τη λύση, γι’ αυτό στραφείτε σε ό,τι κάνει το μυαλό σας να ταξιδεύει τώρα που δυστυχώς ακόμη τα ταξίδια είναι απαγορευμένα. Από την άλλη, είναι ένα Σαββατοκύριακο που οι φίλοι μπορεί να παίξουν έναν σπουδαίο ρόλο ή να σας βοηθήσουν σε κάτι που χρειάζεστε. Μέσα σε όλα ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, φροντίστε τον εαυτό σας, καθώς έρχεται μια απαιτητική εβδομάδα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της άνοιξης για κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο, συντονιστείτε το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στο ‘STARS SYSTEM’ στη συχνότητα του STAR.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τόση κινητικότητα στον τομέα της καριέρας αγαπητοί μου Ταύροι, η αλήθεια είναι πως τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο μάλλον θα τον φάει η «μαρμάγκα», όχι γιατί δεν μπορείτε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας όσοι είστε δεσμευμένοι, απλά γιατί τα «πρέπει» στη ζωή σας είναι πιο πολλά αυτή τη στιγμή από τις επιθυμίες σας. Και η έννοια σας είναι περισσότερο τα επαγγελματικά παρά τα φλερτ. Βέβαια, επειδή η επιρροή του Κρόνου είναι έκδηλη, για όσους έχετε κάποια σχέση, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να λάβετε κάποιες διαβεβαιώσεις για την πορεία της σχέσης σας και τις πιθανότητες να πάτε παρακάτω επισημοποιώντας την. Όμως, αυτό είναι που δεν πρέπει να κάνετε αυτή την στιγμή. Δηλαδή να πιέσετε καταστάσεις, απαιτώντας από τον σύντροφο σας να «μιλήσετε» για το μέλλον της σχέσης σας. Επιλέξτε να περάσετε καλά και το συζητάτε μετά την άνοιξη! Όσοι δεν έχετε σχέση, με την παρούσα διάταξη των πλανητών δεν ευνοείστε τόσο πολύ στην ανεύρεση της αυτή τη στιγμή. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορούσε να είναι το ιδανικό Σαββατοκύριακο για ένα ταξίδι, μια εκδρομή, γενικότερα για μια έξοδο που θα αλλάζατε παραστάσεις και θα ξεφεύγατε από τη ρουτίνα. Δυστυχώς όμως οι περιοριστικές συνθήκες δεν επιτρέπουν πολλές πολυτέλειες για να υλοποιήσετε τις τάσεις φυγής σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να αρκεστείτε στο να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας και να δείτε πώς μπορείτε ίσως να μετατρέψετε το σπίτι σας στο ιδανικό σημείο για να περάσετε και την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά κι αν είστε μόνοι πώς θα κάνετε γνωριμίες ή τουλάχιστον να φλερτάρετε λίγο έστω και διαδικτυακά. Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε την ανάγκη για παρέα αυτές τις ημέρες, χωρίς απαραίτητα να έχει κάτι ερωτικό. Θα θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες, τα σχέδια για το μέλλον, είτε με τους φίλους είτε ακόμη και με κάποιους συνεργάτες. Ενδεχομένως, αυτό το γουηκέντ να χρειαστεί να δουλέψετε και κάποιες ώρες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ