Τζένιφερ Γκέιτς: "Έκανα το εμβόλιο αλλά δυστυχώς δεν μου μετέδωσε την εξυπνάδα του Μπιλ - του πατέρα μου" (φώτο)

Δηλώνει ενθουσιασμένη που μπόρεσε να κάνει το εμβόλιο 

Η Τζένιφερ Γκέιτς έκανε το εμβόλιο ενάντια στον Κορονοϊό και έδωσε το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που φοβούνται να το κάνουν, χρησιμοποιώντας μάλιστα αρκετή δόση σαρκασμού (για τις θεωρίες συνωμοσίας ) και  χιούμορ.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, την βλέπουμε να ποζάρει με μάσκα - η οποία δεν καταφέρνει να "κρύψει" το χαμόγελο της - κρατώντας την κάρτα που επιβεβαιώνει ότι εμβολιάστηκε.

Στο μακροσκελές κείμενο της στη λεζάντα δηλώνει ενθουσιασμένη που ύστερα από ένα χρόνο έχουμε πια τα όπλα να προστατευθούμε από τον ιό και που μπόρεσε να κάνει το εμβόλιο. 

"Ως φοιτήτρια ιατρικής είμαι ευγνώμων στο εμβόλιο που θα μου δώσει προστασία και ασφάλεια στην από και στο εξής πρακτική μου και καλώ όλους σας να το κάνετε.

Όσο περισσότεροι εμβολιαστούν τόσο πιο ασφαλής θα είναι η κοινωνία μας" τονίζει.

 Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα προνομιούχος που έκανε το εμβόλιο και αφού ευχαριστεί το ερευνητικό προσωπικό που δούλεψε για την ανάπτυξη των εμβολίων και το νοσηλευτικό για τις προσπάθειες του εν μέσω πανδημίας καλεί όλο τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, ώστε να αναπτυχθεί η απαραίτητη ανοσία και να είναι η κοινωνία πλέον ασφαλής.

Σαρκάζοντας τις θεωρίες συνομωσίας  αλλά και τα "fake news" που είχαν κυκλοφορήσει ότι ο πατέρας της, αρνείται να κάνει το εμβόλιο και δεν θα αφήσει ούτε τα παιδιά του, να το κάνουν,  η Τζένιφερ Γκέιτς αναφέρει στο υστερόγραφο της ανάρτησης της:

«Δυστυχώς, το εμβόλιο δεν εμφύτευσετην ιδιοφυία του  πατέρα μου στον εγκέφαλο μου… Αχ και να είχε αυτή τη δύναμη το m-rna!».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ