Η 99χρονη Άιρις Άπφελ θυμάται τον Βαλεντίνο της με σειρά από φωτό μαζί με τον άντρα της - Το αξεπέραστο ζευγάρι fashion statement

Tι όμορφη ανάρτηση... 

Η Ίρις Άπφελ εκτός από style icon είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας. Παθιασμένη ερασιτέχνης σχεδιάστρια μόδας, το 2005 ήταν το πρώτο άτομο που έκανε έκθεση ρούχων στο Metro­po­li­tan Museum of Art.

 

 

Υπήρξε ηγερία πολλών μεγάλων εταιρειών, όπως τα MAC Cosmec­tics το 2011 ή η φίρμα  Citroën το 2016.

 

 

 

 

Σε ηλικία 97 ετών η νεοϋορκέζα σούπερ γιαγιά υπέγραψε συμβόλαιο στο πρακτορείο στο οποίο εργάζονται η Τζίτζι Χαντίντ και η Κάρλι Κλος, τα μεγαλύτερα μοντέλα στον κόσμο.

H Iris Apfel είναι ρωσο-εβραϊκής καταγωγής, μοναχοκόρη του Samuel Barrel, του οποίου η οικογένεια έχει βιομηχανία γυαλιού και της ρωσίδας συζύγου του Sadye, η οποία είχε μπουτίκ ρούχων. Σπούδασε ιστορία τέχνης στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και εργάστηκε ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Το 1948 παντρεύτηκε τον Carl Apfel και ίδρυσαν μαζί την βιομηχανία υφασμάτων Old World Weavers .

O σύζυγός της με τον οποίο δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, πέθανε το . Η ίδια όμως πάντα τον θυμάται, αυτόν και όλα όσα έζησαν μαζί. 

Μάλιστα η ίδια πριν λίγες ώρες έκανε μια συγκηνιτική ανάρτηση. Ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών μαζί τον Carl και έγραψε στο Instagram της. 'Μου λείπει ο Βαλεντίνος μου''... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ