Νέα μήνυση: Κατηγορείται ηθοποιός - σκηνοθέτης για βιασμό, όταν ήταν σπουδαστής στη Δραματική του Εθνικού

Ο καταγγέλλων αναφέρει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη το 2006 σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μεταξουργείου

Μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος ηθοποιού και σκηνοθέτη για υπόθεση βιασμού, σε χρόνο μάλιστα κατά τον οποίο δεν υφίσταται παραγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Και οι δύο τότε ήταν 22 ετών, (σήμερα αμφότεροι είναι περίπου 37 ετών) ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή, δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μηνυτής δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.

Είναι η δεύτερη μήνυση που κατατίθεται στην Εισαγγελία και αφορά σεξουαλικά αδικήματα, με τους μηνυόμενους να προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ