Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα μας βοηθά να έχουμε καλές εμπνεύσεις & να βλέπουμε πιο ευδιάκριτα τα πράγματα μπροστά μας.

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύς το πρωί της Παρασκευής γλυκαίνοντας λίγο τη διάθεση μας. Βέβαια, είναι μια Σελήνη που βασίζεται πιο πολύ στο συναίσθημα, μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με το πώς αισθανόμαστε και να λειτουργούμε χωρίς πολλά λόγια, αλλά με περισσότερη ενσυναίσθηση.

Η κύρια όψη της είναι το εξάγωνο με τον Ουρανό που βοηθά να έχουμε καλές εμπνεύσεις και να βλέπουμε πιο ευδιάκριτα τα πράγματα μπροστά μας.

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολα κρύβετε τα συναισθήματα σας από τους άλλους και όλοι μπορεί κάλλιστα να μαντέψουν τι νιώθετε, χωρίς να έχουν προφητικές ικανότητες. Όμως, καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε.

Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ξεκουραστεί εν όψει Σαββατοκύριακου και βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά βοηθητική για σας από το πρωί, ώστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και πολύ παραγωγικοί. Φυσικά, θα πρέπει να προσέξετε την ισχυρογνωμοσύνη για να αξιοποιήσετε τα θετικά της όψης της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Από την άλλη, αυτή η όψη σας κάνει να συνειδητοποιείτε λίγο περισσότερο τις αλλαγές που έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό.

Η Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με έναν φίλο-η. Μην απομονώνεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σας δημιουργεί μεγαλύτερη συναισθηματική αναταραχή. Είναι μια Σελήνη σε ζώδιο του νερού, που δύσκολα σας κάνει να νιώθετε στο στοιχείο σας. Από την άλλη, αυτό το φεγγάρι σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας.

Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Όπως λέει και μια σοφή Αγγλική παροιμία «πηγαίνετε με το κύμα» και στην πορεία οι λύσεις θα έρθουν. Μολονότι μπορεί να μην το αισθάνεστε τώρα θα δείτε ότι η χρονιά αυτή επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ