Η 32χρονη Ελληνό-Αυστραλέζα Martha Kalifatidis δείχνει τα κάλλη της & κερδίζει εκατομμύρια - Η εταιρεία καλλυντικών & το.... marketing (φώτο)

Μετά την εμφάνιση της σε reality show κάνει καριέρα ως influencer 

Δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό: Η Μάρθα Καλιφατίδη δεν ντρέπεται να επιδεικνύει το όμορφο σώμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώην πρωταγωνίστρια στο reality show  Married At First Sight το απέδειξε όταν την Πέμπτη, εμφανίστηκε με μικροσκοπικό μπικίνι στο μπάνιο της, να απλώνει με μασάζ στο μαυρισμένο δέρμα της ενυδατική κρέμα.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Instagram Stories της, η 32χρονη, η οποία πρωταγωνίστησε στην έκτη σεζόν του reality , προωθούσε προϊόντα περιποίησης δέρματος από τη δημοφιλή μάρκα Bangn Body.

«Εντάξει, λοιπόν μπήκα στο μπάνιο ύστερα από την παραλία σήμερα και θεώρησα  ότι το σώμα μου χρειάζεται πραγματικά κάποια καλή ενυδατική κρέμα. Κάνω απαλό μασάζ στο σώμα μου με Bangn, την αφήνω για δέκα λεπτά και μετά κάνω ντους », λέει με χαμηλή φωνή. 

Στη συνέχεια εμφανίζεται να βάζει συσφικτική λοσιόν στο σώμα της και είπε ότι την έβαλε επίσης, στα μαλλιά και στο πρόσωπο της.

Αφού τελείωσε με την ενυδάτωση η πρωταγωνίστρια του reality παιχνιδιού, έβγαλε μια selfie με το iphone της στην κρεβατοκάμαρα που μοιράζεται με τον φίλο της, Michael Brunelli.

Καθισμένη αισθησιακά σε μια πετσέτα στο πάτωμα, ακουμπά την πλάτη της στο κρεββάτι τους . Το στήθος της καλύπτεται από τα μακριά μαλλιά της.

Στη φωτογραφία φοράει μόνο ένα λευκό σορτς και μια χρυσή ζώνη στη μέση.

Η εμφάνιση της έκανε πολλούς να σχολιάσουν ότι το τέλειο σώμα της είναι άψογα ενυδατωμένο με κρέμα Bangn, αναφέρει η Daily Mail.

H ανάρτηση της προκάλεσε την αντίδραση του φίλου της Michael: "Αν καθόμουν έτσι στο πάτωμα σίγουρα θα γινόμουν πάλι εργένης πολύ γρήγορα", έγραψε για να λάβει όχι και τόσο κολακευτική απάντηση από τη σύντροφο του.

Ο Michael και η Martha Kalifatides, είναι μαζί δύο χρόνια. Συναντήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν μαγνητοσκόπησαν το «γάμο» τους στο αμφιλεγόμενο πείραμα του Nine, MAFS.

Είναι από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια που προέκυψαν από reality show.

Μετά τη συμμετοχή τους στο reality κάνουν καριέρα στο Instagram ως influencers και κερδίζουν αρκετά χρήματα διαφημίζοντας προϊόντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ