Θλίψη και προβληματισμός: 18χρονη σταρ του Τik Tok αυτοκτόνησε - Χόρευε και τραγουδούσε καταπληκτικά (φωτό - βίντεο)

Eίχε ψυχικά προβλήματα... 

Μια νεαρή κοπέλα, μόλις 18 ετών, πασίγνωστη στο Tik Tok αυτοκτόνησε προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην οικογένεια, φίλους, φανς της. 

Η Dazharia Shaffer, που ήταν γνωστή ως "Dee" στην εφαρμογή που είναι πασίγνωστη παγκοσμίως αφαίρεσε την ζωή της την Δευτέρα. 

 

 

Ο πατέρας της Dazharia, Raheem Alla επιβεβαίωσε επίσης το θάνατό της σε ένα βίντεο στο TikTok.

«Θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την υποστήριξή τους στην κόρη μου», έγραψε μαζί με ένα μοντάζ φωτογραφιών μαζί. "Δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας και έχει πάει σε καλύτερο μέρος."

 

 

Σε μια σελίδα GoFundMe που δημιούργησε ο Alla, είπε ότι η κόρη του - στην οποία αναφερόταν με αγάπη ως το "μικρό ζελεδάκι του " - έδινε μάχη με την ψυχική της υγεία αναφέρει το People.

 

 

 

 

Τη Δευτέρα, η 18χρονη είχε αναρτήσει βίντεο στο Instagram story με το ταγκ ότι ήταν το τελευταίο της ποστ. Στο Tik Tok η νεαρή σταρ είχε πάνω από 1.4 εκατομμύρια followers. 

Η μητέρα της με ανάρτησή της στα social media έγραψε: «Είμαι τόσο θλιμένη. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες», έγραψε. "Μακάρι να περίμενα να πεις ότι ήταν φάρσα, αλλά δεν είναι. Μακάρι να μπορούσα να πεθάνω εγώ ... αναππαύσου εν Ειρήνη άγγελε μου''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ