Oικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τον 20χρονο γιο του με μαχαιριές (βίντεο)

Διπλό φονικό στoυς Εργάτες...

Ανείπωτη τραγωδία στο χωριό Εργάτες στην Επαρχία Λευκωσίας της Κύπρου.

Μάνα και γιος βρήκαν φρικτό θάνατο απ’ τα χέρια του ίδιου του συζύγου/πατέρα. Ξημερώματα Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου έμελλε να κοπεί τόσο άδοξα το νήμα της ζωής μιας μάνας 52 ετών και του παιδιού της 20 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, 59 ετών Ελληνοκύπριος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μαρτυρίες που συλλέγει από νωρίς το πρωί το SigmaLive από άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν αναφέρουν ότι μπορεί η οικογένεια να μην απασχόλησε τις Αρχές με ζητήματα οικογενειακής βίας, ήταν όμως κοινό μυστικό η ψυχική κατάσταση του 59χρονου η οποία οδήγησε στο αποτρόπαιο.

Τραγική φιγούρα ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας, ο 25χρονος και μεγαλύτερος γιος της οικογένειας ο οποίος γλίτωσε απ’ τη μανία του πατέρα του, αντίκρυσε όμως τη φρίκη. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία ενώ τρομάζει ο τρόπος με τον οποίο ο πατέρας του προσπάθησε να του επιφέρει τον θάνατο.

Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα του αρχικά στο υπνοδωμάτιο της οικίας ενώ ακολούθως την σκότωσε στην αυλή του σπιτιού. Ο γιος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του πατέρα του στον διάδρομο του σπιτιού. 

Στο βίντεο πιο κάτω η ανταπόκριση της δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ, Έλενας Λουκά από το σημείο της τραγωδίας

Προσπάθησε να σκοτώσει τον δεύτερο γιο με καλώδιο και μαχαίρι

Σε δηλώσεις του από το σημείο ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε πως ο 59χρονος προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο της οικογένειας ηλικίας 25 ετών, με καλώδιο και μαχαίρι, ωστόσο, κατάφερε να γλιτώσει. 

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκεται εκτός κινδύνου. 

Όπως αναφέρθηκε, δεν φαίνεται να σημειώθηκε κάποια διένεξη πριν από το έγκλημα. Την Αστυνομία κάλεσαν γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές του 25χρονου. 

Ο δράστης πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και από τις καταθέσεις του πιθανόν να καταδειχθούν και τα κίνητρά του.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ