Story of the day: Άνδρας έχασε τα ασύρματα ακουστικά του - Το κατάπιε χωρίς να καταλάβει και κόλλησε στον... οισοφάγο του (φωτό)

Απίστευτη ιστορία... 

Ένας 38χρονος άνδρας προειδοποιεί άλλους χρήστες των ασύρνατων ακουστικών για τον κίνδυνο κατάποσής τους, αφού ο ίδιος είχε ένα παρόμοιο περιστατικό. 

Ο Brad Gauthier φορούσε ένα βράδυ τα ασύρματα ακουστικά του, όταν τον πήρε ο ύπνος και κατάπιε το ένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να  υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να το αφαιρέσει.

Την περασμένη Τρίτη το πρωί, αφού ξύπνησε στο σπίτι του στο Worcester της Μασαχουσέτης, ο Brad παρατήρησε ότι ένα από τα AirPods έλειπε.

Ο άνδρας συνέχισε κανονικά την ημέρα του, αγνοώντας την ενόχληση που είχε στο στήθος. Παρόλα αυτά όλα άλλαξαν, όταν προσπάθησε να πιει νερό. 

Όταν κατάπιε άρχισε να πνίγεται αφού κάτι τον εμπόδιζε να περάσει το νερό από τον οισοφάγο. 

مواطن امريكي كان دائماً يستخدم سماعة Airpods اثناء النوم ولكن في احد الايام قام ببلعها و هو نائم اكتشف هذا الامر عندما...

Δημοσιεύτηκε από ‎ابتكار Ibtikar‎ στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

''Από εκείνο το σημείο, ο γιος και η γυναίκα μου. . .το κατάλαβαν και στην αρχλη αστειεύτηκαν για αυτό, ενώ εμένα μου φάνηκε περίεργο που έλειπε το ένα''. 

Τότε πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έμεινα με το στόμα ανοικτό, όταν είδαν την ακτινογραφία αναφέρει το odditycentral.

Οι γιατροί προειδοποίησαν τον άντρα ότι η επέμβαση ενέχει τον κίνδυνο να αποκολληθεί το AirPod και στη συνέχεια να πάει προς το στομάχι ή στον πνεύμονα.

Ευτυχώς, αυτό δεν συνέβη και ο Μπραντ μπόρεσε να πάει σπίτι μετά τη διαδικασία. «Είμαι πολύ τυχερός που συνέβησαν τα πράγματα με τον τρόπο που συνέβησαν», είπε.

«Αν το είχα εισπνεύσει ή είχε κολλήσει ή περιορίσει τον αεραγωγό μου  θα μπορούσε σίγουρα να ήταν ένα πολύ πιο σοβαρό θέμα». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ