Άγριες Μέλισσες: Παντρεύτηκαν Ελένη και Λάμπρος; Νικηφόρος και Ασημίνα παίρνουν τον Σέργιο και φεύγουν για Παρίσι

Όλα όσα θα συμβούν στην αγαπημένη μας σειρά.... 

Έρχεται ο πολυπόθητος γάμος του Λάμπρου και της Ελένης στο Διαφάνι και ο Γιώργος Σουξές, ο τηλεοπτικός ενωμοτάρχης, επιβεβαίωσε το spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για τις «Άγριες Μέλισσες».

«Ναι αληθεύει, η Ελένη παντρεύτηκε» είπε επιβεβαιώνοντας και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από τα fan pages της σειράς αλλά και των πρωταγωνιστών που δείχνουν την Ελένη νύφη καθώς και πλάνα από τα γυρίσματα του γάμου.

 

 

Τα επόμενα επεισόδια θα συνταράξουν σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό καθώς θα συμβούν πολλά. 

 

 

 

 

 

 

Ο Δούκας ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και ο Κωνσταντής \κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (9/2)  η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Οι δυο τους θα παντρευτούν κρυφά, αφού η Σοφούλα πει ψέματα στον ιερέα  για την ηλικία της. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον Συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούριο καταστατικό, αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους;

Νικηφόρος και Ασημίνα παίρνουν τον Σέργιο και φεύγουν για Παρίσι

 

 

 

Όπως αναφέρεται στο spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε!» η Ασημίνα και η Δρόσω θα συμμαχήσουν για να «κρατήσουν» τον μικρό Σέργιο αλλά αυτή η συμμαχία δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος παίρνουν τον μικρό Σέργιο και πηγαίνουν στο Παρίσι μακριά από όλους και από όλα. Όλα αυτά με την βοήθεια της Ανέτ που θα τους δώσει το σπίτι της. Τα γεγονότα όμως θα τους φέρουν πίσω στο Διαφάνι κακήν κακώς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ