Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερου κάνοντας ιδιαίτερα παραγωγική την ημέρα μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερου κάνοντας ιδιαίτερα παραγωγική την ημέρα μας. Η θέση αυτή μας κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς, αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση δύσκολα θα την αλλάξουμε. Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει ταυτόχρονα και πιο ευαίσθητους σε ό,τι υπάρχει γύρω μας.

Τις απογευματινές ώρες η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα και εκτός από τις φιλοδοξίες μας αυξάνει και την ένταση, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πώς εκφράζουμε τον θυμό ή τις απαιτήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η συλλογική δουλειά σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς υποστηρίζεστε από μια πλειάδα πλανητών στον Υδροχόο. Το να είστε μέλος μιας ομάδας που έχετε κοινούς στόχους και κοινό τρόπο δουλειάς, σας δίνει χαρά εκτός από αποτελεσματικότητα. Ακόμη, τις πρωινές ώρες πιο εύκολα μπορείτε να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα.

Όμως το απόγευμα η ενέργεια αλλάζει και καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο στον Αιγόκερω μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον χώρο της δουλειάς, κυρίως από ανωτέρους και προϊσταμένους ή από άτομα τα οποία είναι δύσκολα και πιεστικά. Βέβαια, μπορεί να υπάρχει ένταση όχι απαραίτητα με σας τους ίδιους, αλλά στο περιβάλλον που εργάζεστε. Από την άλλη, η όψη αυτή σας κάνει και πιο αποφασισμένους να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα έχει μια ποικιλία όψεων που σας επηρεάζουν, από τις πιο θετικές όπως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και πιο ευγενικούς στην προσέγγιση σας, μέχρι τις πιο δυναμικές όπως η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες.

Βέβαια, αυτή η όψη δεν είναι απαραίτητα αρνητική αν θελήσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα θετικό κανάλι, σε μια δουλειά που χρειάζεται υψηλά επίπεδα αφοσίωσης και συγκέντρωσης για να την ολοκληρώστε. Αν αυτή η όψη όμως διοχετευτεί σε εντάσεις με συναδέλφους ή παιχνίδια δύναμης, τότε τα αποτελέσματα θα απέχουν πολύ από το επιθυμητό. Οπότε διαλέξτε σοφά τις μάχες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι από τις ημέρες που έχετε την τάση να μιλάτε πιο σοβαρά κι από τα βάθη της καρδιάς σας, καθώς η Σελήνη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια πιο συναισθηματική και ευαίσθητη ημέρα που μπορεί να σας κάνει κάποιες στιγμές να νιώσετε ίσως και λίγο άβολα. Βέβαια από την άλλη, είναι μια μέρα που μπορεί να έχετε έμπνευση και να βλέπετε πιο μακριά στο μέλλον την πορεία της ζωής σας.

Ακόμη, είναι μέρα που θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα. Απλά τις απογευματινές ώρες αποφύγετε να συζητήσετε γι’ αυτά, είτε με τον σύντροφο είτε με κάποιο συνεργάτη, διότι μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θέλετε τα πράγματα. Πιθανώς υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ