Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση: «Η δικαιοσύνη θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία» (βίντεο)

Τι είπε ο δικηγόρος;

Άμεσα θα ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση μετά και την μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη, για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος κατέθεσε την μήνυση στην Ευελπίδων, ενώ μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας ότι ο εντολέας του επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα που έχει υποστεί, αλλά αφορούν την προσωπική του ζωή, επιθυμεί να διατηρήσει αυτή τη στιγμή την ανωνυμία του. 

Περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως. Θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορούν να ασκηθούν διώξεις.

 

Ο εντολέας μου αρκείται σε αυτά που έχει υποστεί ο ίδιος, έτσι όπως τα έχει περιγράψει στη συνέντευξη που έδωσε προσφάτως, δεν θα αναφερθεί σε κανένα άλλο πρόσωπο, παρά μόνο στον ίδιο και σε αυτά που υπέστη ο ίδιος. Φυσικά και θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη στις εισαγγελικές αρχές» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Πάνος Βλάχος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2nd family summit

 

2nd family summit