Πλούσιος Αμερικανός κάνει ενέσεις με βλαστοκύτταρα και κρυοθεραπεία για να ζήσει για πάντα - Ακούστε τι λέει & τι κάνει (φωτό - βίντεο)

Δείτε όλες τις μεθόδους αντιγήρανσης που ακολουθεί... 

Ποιο είναι τελικά το μυστικό της αιωνιότητας; Μπορεί ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει για πάντα; 

O εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Dave Asprey ισχυρίζεται πως μπορεί να ζήσει μέχρι 180 ετών και μάλιστα είναι αποφασισμένος να το πετύχει. 

 

 

 

 

Ο 47χρονος άνδρας εφηύρε το «Biohacking» για να βοηθήσει να γυρίσει το βιολογικό του ρολόι. 

 

 

Οι μέθοδοι περιλαμβάνουν μια ένεση βλαστικών κυττάρων την οποία και κάνει, ενώ μάλιστα πληρώνει και  25.000 $ ανά συνεδρία. Ο Dave προβλέπει παράξενες μεθόδους αντιγήρανσης που σύμφωνα με τον ίδιο, σύντομα θα είναι τόσο δημοφιλείς όσο τα κινητά τηλέφωνα.

 

 

 

 

Ο lifestyle guru εμφανιζόμενος στο ''This Morning'' είπε πως  πολλοί άνθρωποι κάτω των 40 ετών θα είναι «χαρούμενοι και εξαιρετικά λειτουργικοί» σε ηλικία 100 ετών μετά την εφαρμογή των μεθόδων του για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Όταν ρωτήθηκε γιατί θέλει να ζήσει τόσο πολύ, ο Dave είπε: «Είμαι περίεργος, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε στον κόσμο και δεν αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει ακόμη».

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως εκτός από τις ενέσεις βλαστοκυττάρων ο 47χρονος κάνει και κρυοθεραπείες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται και στις μεθόδους αντιγήρανσης. 

Ο Dave έχει ξοδέψει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια σε τεχνικές για να προσπαθήσει να βελτιώσει τη λειτουργία του σώματός του, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των βλαστικών κυττάρων του, μόνο για να τα εισαγάγει ξανά στο σώμα του αναφέρει η DailyMail.

 

 

 

 

Έχω έναν θάλαμο κρυοθεραπείας με υγρό άζωτο σε από μια από τις εταιρείες μου », είπε ο Dave «Και κάνω κρύο ντους, το κρύο ντους λειτουργεί με τέτοιον τρόπο ώστε το σώμα σας να παράγει ενέργεια. Και όσο περισσότερη ενέργεια έχετε, τόσο πιο νεόι μπορεότε να είστε''.... 

Μια άλλη μέθοδος είναι η διαλειμματική νηστεία, η οποία περιλαμβάνει τον περιορισμό του χρόνου κατά τα οποία μπορεί να τρώει τα γεύματά του. Το χρονοδιάγραμμά της νηστείας αυτής  και όχι τόσο το περιεχόμενο της φαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» για τον οργανισμό του ανθρώπου, προκαλώντας μεταβολικές αλλαγές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ