Story of the day: Την σκότωσε για ένα... μανικιούρ! Αρνήθηκε να πληρώσει 35 δολάρια και... (Φωτό - βίντεο)

Απίστευτο έγκλημα... 

Μια γυναίκα από το Λας Βέγκας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 έως 25 ετών για τη δολοφονία διευθύντριας ενός κέντρου αισθητικής, αφού προσπάθησε να μην πληρώσει τα 35 δολάρια που είχε το μανικιού που έκανε.

Η Krystal Whipple, 23 ετών, καταδικάστηκε την Παρασκευή, αφού ομολόγησε ένοχη για δολοφονία δευτέρου βαθμού τον Δεκέμβριο και παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 51χρονη διευθύντρια του nail salon, Nhu "Annie" Ngoc Nguye

Η Nguyen τραυματίστηκε θανάσιμα τον Δεκέμβριο του 2018 όταν παρασύρθηκε από το όχημα της Whipple. 

"Αυτό το συμβάν δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί, για έναν λογαριασμό 35 δολαρίων'',  δήλωσε ο Λάρι Χάντφιλντ, αξιωματικός της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Η αστυνομία είπε ότι ο Whipple σταμάτησε στο κέντρο αισθητικής για να κάνει μανικιούρ γύρω στις 3:45 μ.μ. και στη συνέχεια προσπάθησε να πληρώσει με μια ψεύτικη πιστωτική κάρτα. 

Όταν η πληρωμή δεν πραγματοποιήθηκε είπε ότι πάει να πάρει μετρητά από το αυτοκίνητό της, αλλά αυτή μπηκε μέσα και προσπάθησε να ξεφύγει αναφέρει το people

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες

Η Nguyen έτρεξε να την σταματήσει και πήδηξε μπροστά από το όχημα του Whipple. Η αστυνομία αναφέρει ότι η Whipple επιτάχυνε και η Nguyen «έπεσε κάτω από το αμάξι».

Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητο της Krystal, ενώ με έκπληξη οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως αυτό ήταν ενοικιασμένο και δεν είχε επιστραφεί. Μάλιστα η Whipple καταζητούνταν για δύο ολόκληρες εβδομάδες και από την αστυνομία στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ