Η ΕΡΤ ''αποσύρει'' τον Πέτρο Φιλιππίδη από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» - '' Η Δημόσια Τηλεόραση, επιδεικνύει την αυτονόητη ευαισθησία της''

Μετά τις επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

''Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς''.

 

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός την περασμένη Πέμπτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιο. 

Η ανακοίνωση της οικογένειας 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Ο ηθοποιός μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου. «Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ