Γιάννης Παπαμιχαήλ : «Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις - Συμπαραστέκομαι, αλλά έχουν κουράσει»

Πήρε θέση για το θέμα των ημερών... 

Με ανάρτησή του ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ υποστηρίζει πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, σε σχέση με όλα όσα έρχονται στην επιφάνεια για τον χώρο του θεάτρου.

Mέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο γιος της εθνικής μας σταρ,  πήρε θέση για το θέμα των ημερών. Ο ίδιος αναφέρει πως 35χρόνια στον χώρο γνωρίζει πολλά, όμως δεν θα μιλήσει για όσα δεν αφορούν «τα του οίκου του».

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, έχει λίγο κουράσει. Προσέξτε. Δεν λέω ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικα δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και έχουν γίνει . ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ . Αλλά, η απορία μου είναι γιατί όλοι καταγγέλλουν στα ‘Δικαστήρια των social media’ και δεν πήγαν τότε, η εάν θέλετε μέσα σε ένα διάστημα 15 ετών ώστε να μην παραγραφούν αυτά τα αίσχη . Οκ να κατανοήσω ότι εάν είσαι 18, 22 ετών έχεις τον φόβο , αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο ‘σύστημα’ έχεις όμως αλλά 15 έτη να πας να καταγγείλεις αυτούς που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις.

Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες , έχει λίγο κουράσει....

Δημοσιεύτηκε από John Papamichail στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

Να πας στον εισαγγελέα να κάνεις την καταγγελία, και να τους τσακίσεις και ποινικά και αστικά. Να ξέρετε ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, είμαι στο χώρο 35 χρόνια. Δεν θέλω όμως να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν τα του οίκου μου…

Μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η Ζέτα Δούκα που μίλησε για την δυσάρεστη εμπειρία της στο θέατρο. Ακολούθησαν δεκάδες καταγγελίες για αναγνωρισμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, με πιο πρόσφατες εκείνες της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Λένας Δροσάκη προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ