Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σημερινή ημέρα μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς & ανυπόμονους στη σκέψη & τη δράση μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στον Αιγόκερω, ενώ η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Η σύνοδος αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα.

Όμως, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγουμε, αν δεν θέλουμε να υποφέρουμε στο μέλλον από τις συνέπειες της βιασύνης μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια μικρή σύγχυση ίσως σε σχέση με το τι θα γίνει παρακάτω, κυρίως σε θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Όμως, με τις ασταθείς συνθήκες της πανδημίας και των περιορισμών, μπορεί να νιώθετε λίγο μετέωροι σε σχέση με το πώς πρέπει να διαχειριστείτε τα πράγματα και πώς θα προχωρήσετε παρακάτω.

Όμως, αγαπητοί μου Κριοί, αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε περισσότερο πάνω σε ό,τι ήδη έχετε, να κάνετε μικρές τροποποιήσεις και αν ψάχνετε κάτι καινούριο στα επαγγελματικά να απευθυνθείτε στον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο για βοήθεια. Παλιοί φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μέρα με έμφαση στην επικοινωνία η σημερινή με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή, αλλά με ανάδρομο Ερμή καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είστε πολύ επεξηγηματικοί και προσεκτικοί στις λεπτομέρειες των όσων λέτε για να πιάσουν τόπο. Με ηρεμία και χωρίς βιασύνες βοηθήστε τους συνεργάτες σας να κατανοήσουν τι ζητάτε από εκείνους και γενικά μην βιάζεστε σήμερα να έχετε αποτελέσματα σε ό,τι κάνετε.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές και τροποποιήσεις στη δουλειά, στις υποχρεώσεις που έχετε ή και στη μελέτη σας αν σπουδάζετε, ώστε να διευκολυνθείτε περισσότερο και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας αυτές τις ημέρες, καθώς πολλά αναμένετε να αλλάξουν στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή, είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας και πολλά ευτράπελα μπορεί να προκύψουν αν είστε βιαστικοί και όχι συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει στην καθημερινότητα σας. Από την άλλη, φαίνεται ότι κάποια ζητήματα, που σχετίζονται με τα οικονομικά, μπορεί να σας απασχολήσουν μέσα στην ημέρα σας, αλλά μην λειτουργείτε παρορμητικά στη διαχείριση του χρήματος.

Προσπαθήστε να έχετε μια πρακτική προσέγγιση για να μην δυσκολευτείτε αργότερα. Είναι για σας μια πιο «εσωτερική» ημέρα που λειτουργεί περισσότερο το ένστικτο σας. Δεν είναι ανάγκη να μοιραστείτε, αν δεν το θέλετε, τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ