Γιάννης Κουκουράκης: ''Τον ρόλο του Κωνσταντή τον κέρδισα με το σπαθί μου'' - ''Ήμουν η καλύτερη επιλογή'' (φωτό)

Ο όμορφος Κωνσταντής μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και τι θα γίνει με την Δρόσω στην σειρά 'Αγριες Μέλισσες... 

Ο Γιάννης Κουκουράκης τον οποίο παρακολουθούμε μέσα από τον ρόλο του Κωνσταντή στις '''Αγριες Μέλισσες'', έχει γίνει ένας αγαπημένος ώρας και ηθοποιός. 

 

 

 

 

Το κοινό τον αγαπά, ενώ ο ίδιος φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί από την αναγνωρισιμότητα. Ο Γιάννης πέρασε από 7 δοκιμαστικά για να πάρει τον ρόλο.  Γι’ αυτό και για τη σχέση του Κωνσταντή με την Δρόσω, μιλά στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χριστίνα Αλεξίου.

 

 

 

 

 

 

Είναι αλήθεια ότι διεκδικήσατε τον ρόλο του Κωνσταντή;
Ναι, τον διεκδίκησα, πέρασα από 7 δοκιμαστικά. Με αφορούσε πολύ για να το αφήσω να περάσει, γιατί ήξερα ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή για αυτόν τον ρόλο. Όπως και ο κάθε συνάδελφός μου για τον ρόλο του. Η αλήθεια είναι ότι τον κέρδισα με το σπαθί μου. Πρέπει να μάχεσαι γι’ αυτά που θεωρείς ότι κατέκτησες ή αξίζουν να διεκδικήσεις.

 

 

 

 

Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη Δρόσω, όποιο και αν είναι το τίμημα, ή θα τον κάμψουν οι αντιρρήσεις της οικογένειάς του;
Η πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη μάς έχει συνηθίσει σε πολλές ανατροπές. Μέχρι τη στιγμή που θα πάρουμε τα σενάρια στα χέρια μας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η πλοκή της σειράς και πώς θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια ο ρόλος μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ