Αγαπητοί κύριοι ο Αγ. Βαλεντίνος πλησιάζει: 15 δώρα ομορφιάς που θα την ενθουσιάσουν - Κυρίες πάρτε ιδέες για να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας (φώτο)

Για να είναι η αγαπημένη σας , η πιο όμορφη και λαμπερή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και φέτος έχουμε σοβαρούς λόγους να θέλουμε να δημιουργήσουμε ρομαντική ατμόσφαιρα.

Θα μείνουμε στο σπίτι , οπότε με ένα σκηνικό με κερία και λουλούδια (ναι όπως στις ταινίες), και με ένα δώρο που θα ενθουσιάσει την αγαπημένη σας, μπορείτε να ξεχάσετε για λίγο το Lockdown.

Και εδώ έρχεται το "βασανιστικό ερώτημα": Τι δώρο να της κάνω;

Το γαλλικό Elle έχει την απάντηση: Δεκαπέντε υπέροχα δώρα ομορφιάς, θα κάνουν την "Βαλεντίνα" σας ευτυχισμένη αλλά και την πιο όμορφη και λαμπερή σύντροφο τη μεγάλη βραδιά.

Το συλλεκτικό άρωμα La Nuit Tresor Dantelle de Roses της Lancome είναι μια υπέροχη ιδέα αν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι δαντέλες στο μπουκάλι σχεδιάστηκαν με τη συνεργασία του οίκου Sophie Hallette.

Είναι ο οίκος που σχεδίασε τις δαντέλες στο νυφικό φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον.

Αν πάλι η αγαπημένη σας θαυμάζει τον  Peter Kavinsky (τον έπαιξε ο Noah Centineo) στη ρομαντική κωμωδία παραγωγής  του Netflix, μπορείτε να της χαρίσετε την κασετίνα με προϊόντα ομορφιάς Netflix.

Ένα κατακόκκινο συλλεκτικό κραγιόν σε θήκη με κρύσταλλα Swarovski , είναι επίσης μια πολύ ωραία ιδέα. 

Στις προτάσεις που ακολουθούν θα βρείτε κι άλλες εκπληκτικές ιδέες 

Κι αν αγαπητές κυρίες ο καλός σας δεν έχει επιλέξει κανένα από αυτά τα δώρα , εσείς απλά μπορείτε να πάρετε ιδέες για να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ