Θα κάνει η Πριγκίπισσα Ευγενία virtual -Baby shower party; - Πως αναμένεται να γιορτάσει η γαλαζοαίματη μέλλουσα μανούλα τον ερχομό του μωρού της (φώτο)

Καθώς η μητέρα της Πριγκίπισσας  Βεατρίκης , Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης, παρουσιάζει τις δημιουργικές της ικανότητες στα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο Youtube Storytime with Fergie and Friends, είναι βέβαιο ότι θα μπορούσε να διοργανώσει ένα τέλειο πάρτι για την κόρη της.

H Πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγος της Τζακ Μπρούκσμπανκ περιμένουν την άφιξη του πρώτου τους παιδιού αυτό το μήνα. Η πανδημία όμως δεν αφήνει τις μέλλουσες μαμάδες να το γιορτάσουν όπως θα ήθελαν και η Πριγκίπισσα της Υόρκης δεν αποτελεί εξαίρεση.

 

 

Τα Baby Shower Party είναι πολύ δημοφιλή στη Βρετανία αλλά λόγω του Lockdown, οι κυρίες που περιμένουν παιδάκι δεν μπορούν να υποδεχθούν φίλες και συγγενείς για το πάρτι.

 

 

 

 

Παρόλα αυτά κάποιες γυναίκες έχουν βρει τρόπους να διοργανώνουν διαδικτυακά events για να γιορτάσουν τον επικείμενο ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια τους.

 

 

 

 

Και δεν αποκλείεται καθόλου, η μητέρα της Πριγκίπισσσας Ευγενίας, η Σάρα Φέργκιουσον και η αδερφή της, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη να διοαργανώσουν ένα διαδικτυακό Baby Shower για την Ευγενία.

 

 

Οι τρεις γυναίκες είναι απίστευτα δεμένες μεταξύ τους αλλά λόγω του κορονοϊού δεν μπορούν να συναντηθούν.

 

 

 

 

Η Ευγενία της Υόρκης και ο σύζυγος της ζουν προς το παρόν στο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, στο Ουίσδορ, ενώ η μητέρα της, Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης, ζει κοντά στο Royal Lodge.

 

 

 

 

Η Πρικγίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγος της Edoardo Mapelli Mozzi έχουν ένα διαμέρισμα στο St James's Palace στο Λονδίνο, αναφέρει το Hello Magazine.

 

 

 

 

Η Σάρα και η Βεατρίκη θα μπορούσαν να προσκαλέσουν κάποιες στενές φίλες της Ευγενίας σε ένα διαδικτυακό Baby Shower Party. Ανάμεσα τους η συνεργάτης της, Julia de Boinville, η τραγουδίστρια Ellie Goulding και η Cressida Bonas.

 

 

 

 

Καθώς η μητέρα της Πριγκίπισσας  Βεατρίκης , Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης, παρουσιάζει τις δημιουργικές της ικανότητες στα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο Youtube Storytime with Fergie and Friends, είναι βέβαιο ότι θα μπορούσε να διοργανώσει ένα τέλειο πάρτι για την κόρη της.

 

 

Βέβαια μπορεί να μην έμοιαζε με αυτό που έδωσε η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν, το 2019 στη Νέα Υόρκη αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να διοργανωθούν πολλά ωραία virtual παιχνίδια για τις φίλες της Ευγενίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ