Κατερίνα Τσάβαλου: «Εχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, στα ξεκινήματά μου & πιο μετά» - Πάθαινα κρίσεις πανικού (βίντεο)

Η εξομολόγηση της για το bullying και τις κρίσεις πανικού....

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον εργασιακό της χώρο αναφέρθηκε η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και μοιράστηκε λεπτομέρειες για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε .

 

 

«Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, όπως και πολλοί. Στα ξεκινήματά μου αλλά και πιο μετά και το θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για αυτό.

Τον ξέρετε και το χειρότερο είναι ότι ήμουν σε μία παράσταση, όπου έπαιζα με κρίσεις πανικού όχι από σεξουαλική παρενόχληση αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην σκηνή. Ήταν ο επικεφαλής κι έκανε διάφορους ήχους.

 

 

Κι εκτός σκηνής γίνονταν πράγματα. Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης σαν επαγγελματίας αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα.

 

 

 

 

Δεν μιλάμε με αυτόν τον άνθρωπο και για να πάρω και τα χρήματά μου, όπου δημιουργούσε κι εκεί προβλήματα, μίλησε ο δικηγόρος μου. Όποιον μπορώ να διαφυλάξω από αυτόν τον άνθρωπο στον χώρο, θα το κάνω. Αν ξαναγινόταν παράσταση κι ήταν απλά μέλος κι όχι επικεφαλής, θα πήγαινα», ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ