Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση & απρόοπτα - Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη βρίσκεται στο τελευταίο τέταρτο στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι ιδιαίτερα ενεργητική, καθώς σχηματίζει 2 αντιθέσεις και τρία  τετράγωνα (και οι δυο αυτές όψεις θεωρούνται δυσαρμονικές στην αστρολογία) με τους πλανήτες κι αυτό αν μη τι άλλο δεν είναι ιδιαίτερα απλό. Θα σχηματίσει τετράγωνα με Κρόνο, Δία, Ήλιο και αντιθέσεις με Ουρανό και Άρη, κάνοντας την Πέμπτη μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά πολλά κέφια με την Σελήνη στον Σκορπιό. Η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες αλλά στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη στο τελευταίο τέταρτο της στον Σκορπιό δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς όμως, με έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση όταν έχουμε όψεις με Άρη και Ουρανό η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη προχωρά  στον Σκορπιό και στις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει με τον Άρη, τον Ουρανό, τον Δία, τον Κρόνο  και τον Ήλιο στο τελευταίο της τέταρτο, δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην ημέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ