Η πρώην μνηστή του Μέριλιν Μάνσον: Με κακοποίησε φρικτά, με έκανε υποχείριό του» - Τον έδιωξε η δισκογραφική του εταιρεία (φωτό)

Αυτός λέει ότι «είναι φρικτές διαστρεβλώσεις»

Κατηγορίες για κακοποίηση έρχονται από την πρώην μνηστή του Μέριλιν Μάνσον, αλλά και από άλλες γυναίκες που αναφέρουν ότι τις κακομεταχειρίστηκε.

Ειδικότερα η Evan Rachel Wood, η οποία είχε σχέση 3 χρόνια με τον εκκεντρικό μουσικό υποστήριξε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της ότι «μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με μετέτρεψε σε υποτελή του».

Ο τραγουδιστής από μερίας του πήρε θέση λέγοντας ότι όλα αυτά είναι «είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

Σημειώνεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 και το 2010 αρραβωνιάστηκαν ωστόσο λίγο αργότερα τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Τώρα στην ανάρτηση που έκανε η Αμερικανίδα ηθοποιός έγραψε ότι:

«Το όνομα του κακοποιού μου είναι ο Brian Warner, επίσης γνωστός στον κόσμο ως Marilyn Manson. Άρχισε να με προσεγγίζει όταν ήμουν έφηβη και με κακοποίησε φρικτά για χρόνια. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με μετέτρεψε σε υποτελή του.

Κουράστηκα να ζω με το φόβο της εκδίκησης, της λασπολογίας ή του εκβιασμού. Είμαι εδώ να εκθέσω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα και να απευθύνω έκκληση στις βιομηχανίες που του έχουν δώσει δύναμη, προτού καταστρέψει περισσότερες ζωές. Τάσσομαι υπέρ των πολλών θυμάτων που θα σπάσουν τη σιωπή τους».

Ο μουσικός που έγινε γνωστός με το goth στυλ τους, απάντησε επίσης με ανάρτηση στην οποία έγραψε ότι:

«Προφανώς, η ζωή και η τέχνη μου έχουν γίνει από καιρό πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.

Οι προσωπικές σχέσεις μου υπήρξαν ανέκαθεν απολύτως συναινετικές με συντρόφους της ίδιας νοοτροπίας. Ανεξάρτητα από το πώς -και γιατί- κάποιοι τώρα επιλέγουν να διαστρεβλώνουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

Κατηγορίες και από άλλες γυναίκες

Η πρώην μνηστή του δεν είναι η μόνη που τον έχει κατηγορήσει, αφού μετά τα όσα έγραψε και άλλες γυναίκες με αναρτήσεις τους κάνουν λόγο για παρόμοιες συμπεριφορές εις βάρος τους.

Σύμφωνα με το BBC, πρώην βοηθός του Μάνσον είπε ότι είχε πολλές φορές βίαιη συμπεριφορά, ενώ της πέταγε ποτήρια, πιάτα και άλλα αντικείμενα όταν είχε τα νεύρα του. Παράλληλα υποστήριξε ότι την παρενοχλούσε και σεξουαλικά.

Άλλη γυναίκα τον κατηγόρησε ότι την έδεσε και την βίασε. Η Gabriella είπε ότι ο μουσικός την είχε βάλει να κάνουν «δεσμό αίματος» δηλαδή να κάνουν μια χαρακιά στο χέρι τους με ένα σπασμένο μπουκάλι και στην συνέχεια να τα ενώσουν (τα χέρια τους).

Μάλιστα υποστήριξε ότι είχε καταλήξει στο νοσοκομείο κάποια στιγμή και ότι πάσχει από PTSD μετά και τον χωρισμό τους.

Μια ακόμα γυναίκα είπε ότι ο Μάνσον την πέταξε σε ένα τοίχο και απείλησε να της σπάσει το κεφάλι με ένα ρόπαλο του baseball.

Η Ashley Lindsay Morgan πάλι, σύμφωνα με το BBC, υποστήριξε ότι την έκαψε και της ζήτησε να του φέρει ναζιστικά ενθύμια, ενώ είπε ότι δεν την άφηνε να φάει και να κοιμηθεί.

Τον έδιωξε η δισκογραφική εταιρία

Μετά τις κατηγορίες της Wood η Loma Vista Recordings – η δισκογραφική που κυκλοφόρησε τα πιο πρόσφατα άλμπουμ του Manson - με ανάρτηση στα social media ανακοίνωσε ότι σταματάει την συνεργασία της μαζί του.

«Μετά από τις κατηγορίες της Rachel Wood αλλά και άλλων γυναικών η Loma Vista Recordings σταματά να προμοτάρει το άλμπουμ του Μέρλιν Μάνσον, ενώ διακόπτουμε και κάθε μελλοντική συνεργασία μαζί του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ