Η Jennifer Αniston χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν ομορφιάς για το λαμπερό πρόσωπο της - Κάνει θαύματα! (φωτό)

Ποια είναι τα μυστικά της; 

Η Τζένιφερ Άνιστον, γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α από τον έλληνα ηθοποιό Γιάννη Αναστασάκη, που κατάγεται από τα Χανιά, και την επίσης ηθοποιό Νάνσυ Ντόου που έχει ιρλανδική και σκοτσέζικη καταγωγή.

Τη βλέπεις και σχεδόν ξεχνάς πως έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από τότε που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ''Rachel'' στα Φιλαράκια.

 

 

 

 

Σε λίγες ημέρες  γίνεται 52 ετών και σίγουρα αυτό μας προκαλεί έκπληξη, αφού μοιάζει πολύ νεότερη. 

'Ετσι δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε focus στα μυστικά ομορφιάς της και πιο συγκεκριμένα, στα μυστικά αυτά που κάνουν την επιδερμίδα της να δείχνει super λαμπερή.

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός αγαπάει το Jillian Dempsey Gold Bar, που είναι ένα ρόλερ πρσώπου που την βοηθάει να διατηρεί την επιδερμίδα της νέα αναφέρει το Hello.

jillian-dempsey-gold-bar

Jillian Dempsey Gold Bar, £185 / $220, Harvey Nichols

SHOP NOW

Το εν λόγω προιόν ομορφιάς ανήκει στην beauty σειρά της Jillian Dempsey, της πασίγνωστης make up asrtist του Hollywood. Μάλιστα το ρόλερ αγαπούν και η Gwyneth Paltrow με την Naomi Watts. 

 

 

Η ίδια η Τζένιφερ είπε: ''Είναι τόσο ωραίο να βάζεις λάδι στο πρόσωπό σου και να κάνεις μασάζ με το Gold Bar''. 

 

 

Μάλιστα η Άνιστον αγαπά τα συμπληρώματα κολλαγόνου, και ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι είχε διοριστεί Διευθύνων Σύμβουλος Creative Vital Proteins. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ