Οι πριγκίπισσες της Ευρώπης που θα γίνουν βασίλισσες - Από 15 ως 19 ετών: Ingrid - Alexandra, Leonor, Elisabeth, Catharina - Amalia (φωτό)

Πανέμορφες και οι 4!

Γυναικεία υπόθεση η διαδοχή στους θρόνους της Ευρώπης με 4 πανέμορφες πριγκιποπούλες να είναι αυτές που θα κρατήσουν τα μελλοντικά σκήπτρα στα βασίλειά τους.

Η πριγκίπισσα Ingrid - Alexandra της Νορβηγίας,η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Elisabeth του Βελγίου και η πριγκίπισσα Catharina - Amalia της Ολλανδίας είναι οι μελλοντικές βασίλισσες της Ευρώπης και είναι όλες τους από 15 ως και 19 ετών. 

Μικρότερη όλων, όμορφη και πολυφωτογραφημένη, η μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας, πριγκίπισσα Leonor (15 ετών), κόρη του βασιλιά Φελίπε και της ωραίας βασίλισσας Λετίσια.

Στα 15 της χρόνια, η ωραία σαν μίσχος leonor, ξανθιά και αιθέρια, ετοιμάζεται ήδη για την εποχή που θα πάρει τα ηνία από τον πατέρα της. Μάλιστα, η πρωτότοκη κόρη του Φελίπε και της Λετίσια είχε εντυπωσιάσει τους πάντες πριν από δύο χρόνια περίπου, σε ηλικία μόλις 13 ετών, όταν μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως.

Πέρυσι, δε, απευθύνθηκε στο κοινό ξανά, μιλώντας αυτή τη φορά καταλανικά, αλλά και αγγλικά, με τους γονείς της να την καμαρώνουν. 

Η διάδοχος του θρόνου του Βελγίου, πριγκίπισσα Elisabeth, είναι 19 ετών και σπουδάζει στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία των Βρυξελλών.

Η νεαρή πριγκίπισσα ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, βασιλιά Φίλιππου, ο οποίος φοίτησε στην ίδια σχολή από το 1978 έως το 1981.

Δυναμική και ανεξάρτητη, η μεγαλύτερη κόρη του Φιλίππου και της Ματθίλδης του Βελγίου φορά πλέον στολή παραλλαγής, σέρνεται στις λάσπες και καθαρίζει τους κοιτώνες μαζί με τους συμφοιτητές της, αποδεικνύοντας πως τα καταφέρνει σε όλες τις συνθήκες. 

Διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, είναι η 17χρονη Catharina-Amalia, μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Willem-Alexander και της βασίλισσας Maxima.

Πριν από λίγο καιρό, είχε προκληθεί σάλος, όταν περιοδικό αποκάλεσε την πριγκίπισσα plus size, παρουσιάζοντας φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη φωτογράφιση της διαδόχου του θρόνου με την οικογένειά της.

Το δημοσίευμα προκάλεσε αντιδράσεις, με το περιοδικό να απαντά πως στόχος του ήταν να εμπνεύσει νέους ανθρώπους ώστε να έχουν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους και όχι να θίξει την έφηβη πριγκίπισσα.

Τέλος η πριγκίπισσα Ingrid Alexandra είναι η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Haakon και της πριγκίπισσας Mette-Marit της Νορβηγίας.

Τον Οκτώβριο του 2020 η Alexandra είχε κερδίσει το χρυσό στο Νοορβηγικό πρωτάθλημα surfing.


Η 17χρονη είναι δεύτερη σε σειρά για να διαδεχθεί στον θρόνο τον παππού της  Harald V και θα είναι η δεύτερη γυναίκα στην ιστορία της χώρας που θα γίνει βασίλισσα. Η πρώτη ήταν η βασίλισσα Margaret τον 15ο αιώνα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ