Γιώργος Καπουτζίδης: Την δεκαετία του 80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο - Η σεξουαλικότητά μου με έκανε εσωστρεφή (βίντεο)

«Τότε νόμιζες πως ήσουν ο μόνος στον κόσμο»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός και ο Άλλος μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλικότητά του και πως το έκανε να γίνει εσωστρεφής σαν άνθρωπος.

«Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Αλλά και στο πώς το επικοινωνείς. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος και πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Τότε νόμιζες πως ήσουν ο μόνος στον κόσμο. Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Έβλεπα αυτό. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν. Ήταν καρικατούρα. Άρα έλεγες εκεί θα είμαι κα εγώ».

 

«Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Γιατί για να δώσεις συμβουλή πρέπει να γνωρίζεις τη ζωή του…Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος γι΄αυτό!

Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι.

Το μόνο που με απασχολούσε, επειδή ήμουν 600 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μου, ήταν να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς μου δεν έχουν κανένα θέμα, έμεινα ήσυχος. Αν υπήρξε σούρουρο από γνωστούς τους, τους απομάκρυναν. Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει. Έχω να τους δω πολύ καιρό. Από τον Οκτώβρη» είπε ακόμα ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ.

 

Αναφορικά με τις καταγγελίες της Μαρίας Μπεκατώρου ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε ότι:

«Θαυμάζω απεριόριστα τη Σοφία Μπεκατώρου. Είναι πρότυπο. Η ισότητα δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Πρέπει να μάθει ένας άντρας πως να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα».

 

Ακόμα ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την Αγγελική Λάμπρη και την επιλογή της να παέι στο Survivor, αλλά και για την νέα σειρά που γράφει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ