36χρονη φιλόλογος κατηγορείται για ολοκληρωμένη σχέση με 13χρονο - Οι φωτογραφίες από τον «δεσμό» στο PC του μαθητή (βίντεο)

Την καταγγελία έκαναν οι γονείς 

Μια απίστευτη ιστορία με «πρωταγωνίστρια» μια 36χρονη καθηγήτρια βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλειται το ΑΠΕ-ΜΠΕ η φιλόλογος άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή σχολείου της Αθήνας από τις αρχές του 2020, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά και όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η καθηγήτρια του είχε υποσχεθεί ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό.

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

 

Σύμφωνα με το Mega είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά που σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος καθηγήτριας με κατηγορίες της αποπλάνησης και της ασέλγειας εις βάρος μαθητή της.

Βάσει της δικογραφίας οι δύο τους είχαν ολοκληρωμένη σχέση με τις πράξεις να γίνονται ακόμα και μέσα στο δωμάτιο του μαθητή. Την ίδια ώρα το παιδί φέρεται να πήγαινε και σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής μαζί με την φιλόλογο.

 

Τώρα οι Αρχές ερευνούν αν η 36χρονη είχε αποπλανήσει στο παρελθόν και άλλους μαθητές, ενώ να σημειωθεί ότι η καθηγήτρια πήρε προσθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ