Σπύρος Σούλης: 7 Ιδέες για να Κάνετε το Σπίτι σας... Παριζιάνικο! - Δώστε του άλλον αέρα

Θα τους ξετρελάνετε όλους... 

Τι ωραιότερο από ένα σπίτι βγαλμένο από περιοδικά διακόσμησης του Παρισιού. Μην αγχώνεστε! Είναι πανεύκολο να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας ακολουθώντας απλά τις συμβουλές μας.

Δείτε παρακάτω 7 ιδέες που θα μεταμορφώσουν το βαρετό σας διαμέρισμα σε ένα στιλάτο Παριζιάνικο σπίτι.

Διαλέξτε έναν πολύ όμορφο vintage καθρέφτη Ομορφύνετε το σαλόνι σας με την ένταξη ενός vintage καθρέφτη ο οποίο μπορεί  να αλλάξει εντελώς το «σκηνικό». Μπορείτε μάλιστα να τον βάλετε ακόμα και στο μπάνιο ή το υπνοδωμάτιό σας. Όπου και να τον βάλετε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ στιλάτο.

παριζιάνικο

Ένας vintage καθρέφτης στο σαλόνι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Προσθέστε έναν πολυέλαιο στον χώρο σας Τα σπίτια στο Παρίσι έχουν μερικά ιδιαίτερα στοιχεία που τα κάνουν να δείχνουν πολυτελή και όμορφα. Βάλτε έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο στο σαλόνι σας ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σας και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

παριζιάνικο

Βάλτε έναν πολυέλαιο ακόμα και στο μπάνιο.

Κάντε τη σωστή επιλογή έργων τέχνης Ανάλογα με τα γούστα σας μπορείτε να βρείτε σε πολύ καλές τιμές όμορφους και πολύ στιλάτους πίνακες. Έτσι ακριβώς το κάνουν και στο Παρίσι…

παριζιάνικο

Βάλτε έργα τέχνης στο σαλόνι σας.

Βάλτε στον χώρο σας ένα έργο τέχνης-statement Πέρα από τον εντυπωσιακό πολυέλαιο, ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε για κάποιο σημείο του σαλονιού σας ένα έργο τέχνης μοντέρνο, δημιουργικό και με έντονα χρώματα.

παριζιάνικο

Ένα έργο τέχνης-statement θα κάνει τη διαφορά.

Βάλτε το βελούδο στο παιχνίδι Τα βελούδινα διακοσμητικά ή έπιπλα είναι must σχεδόν σε κάθε Παριζιάνικο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μικρή πολυθρόνα, μια vintage καρέκλα η οποία μπορεί να διακοσμήσει τέλεια μια γωνιά του σαλονιού σας.

παριζιάνικο

Βελούδο έχουν τα περισσότερα παριζιάνικα σπίτια.

Προσθέστε στιλάτες κουρτίνες στον χώρο Και δεν μιλάμε μόνο για τις κουρτίνες του σαλονιού αλλά και για χώρους όπως είναι το μπάνιο, η κουζίνα και το υπνοδωμάτιο.

παριζιάνικο

Βάλτε στιλάτες κουρτίνες στον χώρο σας αναφέρει το Spirossoulis.

Επιλέξτε την πιο στιλάτη τραπεζαρία Κάντε την κουζίνα σας να μοιάζει με ένα σικ bistro βάζοντας σε αυτήν ρετρό καρέκλες και τραπέζι, όμορφους vintage πίνακες, στιλάτες κουρτίνες και ρετρό διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον, επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, μην ξεχάσετε να πάρετε μερικά υπέροχα πιάτα που θυμίζουν κάτι από Παρίσι.

παριζιάνικο

Δώστε στιλ στην τραπεζαρία σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ