Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι του Ηollywood - Ο Simon Baker και η Rebecca Rigg χωρίζουν μετά από 29 χρόνια γάμου (φωτό)

Παραμένουν φίλοι για τα τρία τους παιδιά. 

Ο αστέρας του "The Mentalist" Simon Baker και η σύζυγός της Rebecca Rigg  αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 29 ολόκληρα χρόνια γάμου. 

Ο 51χρονος Αυστραλός ηθοποιός και η 53χρονη επίσης ηθοποιός, σύζυγός του χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο, χωρίς να το καταλάβει κανείς. ''Παραμένουμε στενοί φίλοι και τα τρία παιδιά μας θα είναι πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας", δήλωσαν σε κοινή τους ανακοίνωση. 

Ο Μπέικερ άρχισε την καριέρα του ως ηθοποιός στην Αυστραλέζικη τηλεόραση κατά τη διάρκεια του 1980. Πρώτα εμφανίστηκε σε ένα μουσικό βίντεο της Melissa Tkautz "Read my Lips" (Διάβασε τα χείλια μου) και στο χορευτικό Euphoria "Love you Right" το 1991 πριν την επιτυχής εμφανίσεις του στις σειρές E Street, Home and Away και Heartbreak High. Επίσης είχε κι έναν δευτερεύοντα ρόλο υποδύοντας τον David Croft/Jeremy Lloyd στη ταινία Which Way to the War ο οποίος δεν εξελίχθηκε μέσα στη σειρά.

Το 1998, ο Μπέικερ παντρεύτηκε την Αυστραλιανή ηθοποιό Ρεμπέκα Ρίγκ αφότου είχαν ζήσει μαζί 5 χρόνια αναφέρει το usatoday.

 Έχουν 3 παιδιά: τη Στέλλα Μρίζ (γεννημένη στις 8 Αυγούστου του 1993), τον Κλοντ Μπλου (γεννημένος το 1998) και τον Χάρρυ Φράιντεη (γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου του 2001).

Η Αυστραλέζα συνάδελφός του, Νικόλ Κίντμαν, είναι νονά του Χάρρυ καθώς και η Ναόμι Γουάτς είναι η νονά του Κλοντ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ