Sex and the City: Η Sarah Jessica Parker αποκαλύπτει - «Φυσικά και ο covid θα είναι μέρος της σειράς»

Οι σεναριογράφοι γράφουν ήδη τα νέα επεισόδια

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, Sarah Jessica Parker, μίλησε για το πολυαναμενόμενο come back της γνωστής σειράς και μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε.

Το Sex and the City αναμένεται σύντομα να επιστρέψει με 10 νέα επεισόδια της μισής ώρας στο HBO.

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis θα εμφανιστούν στους ρόλους τους ως Carrie, Miranda και Charlotte, ωστόσο δεν θα δούμε την Kim Cattral που έπαιξε την Samantha, αφού έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Οι σεναριογράφοι έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφουν τα νέα επεισόδια και η Sarah Jessica Parker μίλησε στο Vanity Fair για τα όσα αναμένεται - αλλά για τα όσα εκείνη ελπίζει - να δούμε.

«Φυσικά και θα είναι (ο covid) μέρος της ιστορίας αφού αυτή είναι η πόλη που ζουν οι χαρακτήρες (για την Νέα Υόρκη). Και το πώς έχει αλλάξει τις σχέσεις, όταν οι φίλοι εξαφανίζονται. Έχω πίστη ότι οι σεναριογράφοι θα τα εξετάσουν όλα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακόμα είπε ότι οι νέοι συγγραφείς της σειράς θα την εμπλουτίσουν τώρα με «απόψεις για τον κόσμο, την πολιτική και την κοινωνία». Η ίδια πάντως είναι ενθουσιασμένη και περιμένει να δει πώς θα είναι οι χαρακτήρες τώρα που έχουν φτάσει τα 50.

Σημειώνεται ότι η σειρά που προβλήθηκε το 1998 επικεντρωνόταν στις 4 φίλες οι οποίες ήταν κοντά στα 30.

«Πώς είναι τώρα, πώς έχουν εξελιχθεί (οι πρωταγωνίστριες), είναι ακόμα φίλες, έχουν βρει τον δρόμο τους, έχουν δει ανθρώπους που υποφέρουν;» αναρωτήθηκε η Sarah Jessica Parker σχολιάζοντας τα όσα περιμένει να δούμε στην σειρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ