Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο του Βρετανού αριστοκράτη - Η οικογένειά του φοβάται πως δολοφονήθηκε

Είχε περιουσιακές διαφορές

Βρετανός αριστοκράτης φέρεται να είναι ο 74χρονος άντρας που βρέθηκε νεκρός στην Κρήτη, δίπλα στο βυθισμένο ιστιοπλοϊκό του. Τώρα η οικογένειά του φοβάται ότι μπορεί ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η The Sun αναμετέδωσε την είδηση του θανάτου του 74χρονου άντρα αναφέροντας ότι πρόκειται για Βρετανό αριστοκράτη. Παράλληλα η οικογένειά του εξέφρασε στην εφημερίδα φόβους για δολοφονία, καθώς όπως είπαν είχε περιουσιακές διαφορές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Hugh Kerr Bradley Roberts ήταν γνωστός στο νησί ως ένας «εκκεντρικός πλούσιος άντρας» που μετακόμισε στην Κρήτη πριν από 12 χρόνια με την σύντροφό του  Deborah Hollis.

Μάλιστα οι δυο τους έχτισαν μια πολυτελή βίλα στο νησί, ενώ φέρεται να έχει και άλλο σπίτι στην Κρήτη. Ωστόσο όταν εκείνη πέθανε από καρκίνο πριν από τρια χρόνια ο Hugh άρχισε να μένει μόνιμα στο σκάφος του μαζί με τον σκύλο του.

Αστυνομική πηγή είπε στην Sun Online ότι «δεν έχει εμφανή σημάδια στο σώμα που να δείχνουν πάλη, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα ακόμα. Θα μπορούσε για παράδειγμα να έχει πεθάνει από ασφυξία».

«Αυτό που βρίσκουμε ύποπτο είναι το πως βυθίστηκε ένα τόσο γρήγορα ένα τόσο μεγάλο σκάφος» πρόσθεσε ακόμα η πηγή.

Μάλιστα πριν δύο χρόνια ο άντρας είχε πέσει θύμα ληστείας, με τους δράστες να τον δένουν μέσα στο σκάφος του. Τότε είχε μείνει δεμένος για δύο ολόκληρες ημέρες μέχρι να τον βρουν ντόπιοι του νησιού. Μετά από το περιστατικό μάλιστα ο 74χρονος αποφάσισε να απομακρύνει το σκάφος του από την στεριά για λόγους ασφαλείας.

Η Sun αναφέρει ακόμα ότι πηγή υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί επίσης και μετά είχε εμπλακεί σε ένα θανατηφόρο τροχαίο. Τώρα υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να ήταν «στημένο».

Εκτός αυτού άνθρωποι που ήταν κοντά στον Hugh ανέφεραν ότι λίγες μόνο ημέρες πριν τον θάνατό του κάποιος είχε μπει σε ένα από τα σπίτια που είχε στην Κρήτη ο 74χρονος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ