Είναι γεγονός! H Kate Middleton μόλις ανέβασε το πρώτο της βίντεο στο instagram - Xωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μίλησε για την εβδομάδα που 'ηρθε και έχει ως θέμα την ψυχική υγεία των παιδιών...

Eίναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας να βγάζουν selfie φωτογραφίες. Και αυτό γιατί υπάρχουν αυστηροί κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα. 

Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια έχουμε δει Βασιλιάδες και Βασίλισσες, Πριγκίπισσες και Πρίγκιπες να σπάνε αυτά τα πρωτόκολλα. 

Την Κυριακή το πρωί, το Kensington Palace κυκλοφόρησε ένα βίντεο που γυρίστηκε σε στυλ selfie από την Kate Middlenton, ενώ ήταν έξω στο Sandringham Estate όπου η οικογένεια Cambridge περνάει το τρίτο αγγλικό lockdown.

 

 

 

 

Nα σημειώσουμε πως η Kate, είναι υπεύθυνη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Place2Be που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία των παιδιών. 

 

 

Μέσω του βίντεο μίλησε για το θέμα της συγκεκριμένης εβδομάδας. 

Η φετινή εβδομάδα έχει ως θέμα την έκφραση του εαυτού μας και συγκεκριμένα των παιδιών και το να βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να μοιράζονται, τις ιδέες, και τα συναισθήματά τους.

 

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση και επέλεξε να φορέσει πιο sporty ρούχα, ενώ δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ. 

Στο μήνυμα, ενθάρρυνε τους γονείς να φροντίζουν τη δική τους ψυχική υγεία καθώς «πρέπει πραγματικά να είμαστε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας για τα παιδιά που φροντίζουμε». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ