Η Αντζελίνα Τζολί ανοίγει το σπίτι και την τσάντα της στην βρετανική Vogue: Φωτογραφίζεται με vintage καφτάνι & Dior καπαρντίνα (φωτό & βίντεο)

Το περιοδικό πέρασε δύο ημέρες μαζί της

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για τον Μάρτιο και ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της στο γνωστό περιοδικό.

Η Vogue πέρασε δύο μέρες στο σπίτι που μένει η γνωστή ηθοποιός μαζί με τα έξι της παιδιά. Τον Maddox, τον Pax, την Zahara, την Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox.

Μάλιστα είναι το σπίτι στο οποίο έμενε κάποτε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Cecil B DeMille.

«Ήθελα να είμαι κοντά στον μπαμπά τους. Μου άρεσε που μπορούσα να μένω εκεί που τριγυρνούσε ο DeMille και ο Chaplin. Έχει πολλούς διαδρόμους (το σπίτι) και μέρη να περπατήσεις και να σκεφτείς. Μου άρεσε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα Τζολί στο περιοδικό.

Ήδη στην σελίδα της british Vogue στο Instagram έχουν ανέβει εικόνες από την φωτογράφιση που έκανε.

Σε μια από αυτές την βλέπουμε να φορά ένα vintage καφτάνι από Brunello Cucinelli και Tom Ford πέδιλα. Μάλιστα πρόκειται για ένα ρούχο που έχει η ίδια στην ντουλάπα της.

Σε άλλη φωτογραφία την βλέπουμε να κάθεται σε μια καρέκλα στον καταπράσινο κήπο της. Μαζί της είναι τα σκυλιά της Dusty και Sophia, ενώ φορά μια υπέροχη μπεζ καπαρντίνα από τον οίκο Dior.

Στο Instagram έχουν ανέβει και δύο εξώφυλλα. Στο ένα βλέπουμε την Τζολί να φορά μια μπεζ πένσιλ φούστα με ασορτί χρώματος μπλούζα και παλτό και να περπατά προς το μέρος της κάμερας.

Στο δεύτερο εξώφυλλο η ηθοποιός είναι ντυμένη στα μαύρα με ένα στενό παντελόνι και ένα ζιβάγκο. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα πίσω σε κότσο.

Τι έχει η Αντζελίνα Τζολί μέσα στην τσάντα της

Στο πλαίσιο της φωτογράφισης και του αφιερώματος που έκανε η Vogue στην Τζολί είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τι «κρύβει» μέσα στην τσάντα της. 

Τα συγκεκριμένα βίντεο του περιοδικού είναι πολύ διαδεδομένα με πολλές διάσημες κυρίες να έχουν δείξει τι κουβαλάνε.

Έτσι λοιπόν τώρα και η Αντζελίνα Τζολί συμμετείχε στο In the bad και άνοιξε για χάρη μας το μαύρο της δερμάτινο τσαντάκι.

Πάντως δεν είχε μέσα και πολλά πράγματα, πέρα από το κινητό της, ένα άρωμα και μερικά φάρμακα για αλλεργίες. «Είναι για τα παιδιά» μας λέει στο βίντεο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ