Αναλυτικά οι προβλέψεις! Σήμερα ενδεχομένως να μας εκνευρίσει κάτι ή να μας δημιουργήσει μια αίσθηση ανικανοποίητου

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας σε μια ομολογουμένως πιο απαιτητική εβδομάδα.

Μάλιστα, θα σχηματίσει μια σειρά από τρίγωνα (αρμονικές όψεις) με τον Κρόνο, τον Δία και τον Ήλιο. Μόνο μια χιαστί όψη, κοντά στο μεσημέρι, με τον Άρη είναι λίγο δύστροπη κι ενδεχομένως να μας εκνευρίσει κάτι ή να μας δημιουργήσει μια αίσθηση ανικανοποίητου. Σε κάθε περίπτωση όμως, η σημερινή μέρα δεν συγκαταλέγεται στις πολύ δύσκολες της εβδομάδας, γι’ αυτό ας την αξιοποιήσουμε όπως μπορούμε.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς Κριοί μου είναι λίγο πιο απαιτητική η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το μεσημέρι τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, διότι μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας.

Το απόγευμα είναι πολύ πιο ασφαλές για τέτοιες συζητήσεις. Μια πολύ αρμονική και χαλαρή όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι βοηθητική για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια σας το βραδάκι.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή από αύριο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα.

Μολονότι ξέρω ότι έχετε κουραστεί να με διαβάζετε να σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, είναι απαραίτητο στη διάρκεια της διέλευσης του Άρη στο ζώδιο σας να την φυλάτε ως κόρη οφθαλμού. Πρώτα η υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις μεσημεριανές ώρες μόνο αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις, διότι μπορεί να μην βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας.

Προτιμήστε το απόγευμα ή το βράδυ για τέτοιου τύπου συζητήσεις. Η Τρίτη είναι και μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Ή αν είστε γονείς στα παιδάκια σας!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ