Η Jennifer Aniston υμνεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Οι γυναίκες που φέρνουν την αλλαγή (φωτό)

«Ενδυνάμωση των γυναικών και αλλαγή του κόσμου»

Μια σειρά από φωτογαρφίες γυναικών που φέρνουν την αλλαγή ανέβασε η Jennifer Aniston, με την ηθοποιό να βάζει μέσα σε αυτές και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα η ηθοποιός έκανε story στο Instagram αναρτώντας εικόνες από γυναίκες που κατέχουν υψηλές θέσεις και αξιώματα.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η κ Σακελλαροπούλου, με την ηθοποιό να γράφει ωστόσο στην λεζάντα κατά λάθος ότι είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η Jennifer Aniston συνόδευσε το ποστ της με τα εξής λόγια: «Ενώ ο κόσμος αποσπάται από τον θόρυβο που προκαλούν όσοι αντιστέκονται στην αλλαγή... η αλλαγή έχει έρθει ούτως ή άλλως – Ενδυνάμωση των γυναικών και αλλαγή του κόσμου».

Η Άνγκελα Μέρκελ, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Γιασίντα Άρντεν, η Καμάλα Χάρις, η  Μισέλ Ομπάμα αλλά και η Γκρέτα Τούνμπεργκ ήταν μερικές από τις γυναίκες που «ύμνησε» η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε στα stories της στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ