Η πρώτη μέρα στο σχολείο για τις πριγκίπισσες Αριάδνη, Αλέξια και Αμαλία - Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας μαζί με τις κατάξανθες κορούλες της (φωτό)

Με τα καλά τους φορεματάκια και τις σχολικές τους τσάντες!

Τρεις φωτογραφίες ανέβηκαν  στο Instagram και είδαμε τις κορούλες της βασίλισσας Μάξιμα στην πρώτη ημέρα του σχολείου.

Η βασίλισσα της Ολλανδίας και ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος έχουν μαζί τρεις πανέμορφες κόρες. Τις πριγκίπισσες Αικατερίνη Αμαλία , Αλεξία  και Αριάδνη.

Πλέον η Αμαλία είναι 17 ετών (7 Δεκεμβρίου 2003), η Αλέξια είναι 15 (26 Ιουνίου 2005) και η μικρότερη της οικογένειας, η Αριάδνη είναι 13 (10 Απριλίου 2007).

 

 

Στις εικόνες που αναρτήθηκαν ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να της δούμε όσο ήταν ακόμα μικρούλες.

Η πρώτη ημέρα στο σχολείο για την μιρκούλα τότε Αριάδνη ήταν το 2011. Στην εικόνα την βλέπουμε να είναι μαζί με την μαμά της η οποία της δίνει μια τρυφερή αγκαλιά.

 

 

Η Αλέξια πάλι ξεκίνησε το σχολείο το 2009. Μαζί με τους γονείς της και την αδελφούλα της φόρεσανα τα καλά τους φορεματάκια, πήραν τις σχολικές τσάντες τους και ξεκίνησαν για τα μαθήματα.

 

 

Η τελευταία εικόνα που ανέβηκε είναι μια με την Μάξιμα να κρατά την Αμαλία σφικτά, ενώ από πίσω φαίνεται και ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος που χαμογελά. Στο ποστ αναφέρεται ότι το 2007 ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο για την μικρή τότε πριγκίπισσα.

 

 

Πάντως και οι τρεις πριγκιποπούλες της Ολλανδίας ήταν κατάξανθες σαν την μαμά τους, όταν ήταν μικρές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ