#Εimasteoloimazi: Οι Έλληνες ηθοποιοί σε ασπρόμαυρες φωτό: Ήρθε η ώρα να είμαστε όλοι μαζί δίπλα στις γυναίκες & τους άνδρες που υπέφεραν στην σιωπή

#Εimasteoloimazi. Το νέο κίνημα που ξεκίνησε... 

Κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους ηθοποιούς που υπέστησαν λεκτική, ψυχολογική ή και σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, πυροδότησε το «τσουνάμι» καταγγελιών της περασμένης εβδομάδας.

Με το νέο κίνημα #Εimasteoloimazi Έλληνες ηθοποιοί θέλουν να δείξουν την συμπαράστασή τους στα πρόσωπα των ηθοποιών που υπέστησαν οποιαδήποτε κακοποίηση. 'Ετσι το Instagram γέμισε ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

«Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στη σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί!», γράφει το κείμενο που αναρτούν τα πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης. 

 

 

 

 

 

 

Να θυμίσουμε πως η αρχή έγινε με την Ζέτα Δούκα όπου με αφορμή τις αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' μίλησε για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία σε συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Έκτοτε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και πολλές ηθοποιοί κατηγόρησαν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για παρόμοια περιστατικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εν συνεχεία οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά ανακοίνωσαν μέσω δικηγόρου πως έχουν υποστεί πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα από τον  Κώστα Σπυρόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεταξύ των εκατοντάδων ηθοποιών που έκαναν αναρτήσεις με το hashtag #EimasteOloiMazi είναι οι Τόνια ΣωτηροπούλουΜαίρη ΣταυρακέλληΜαρία ΚωνσταντάκηΜάριος ΑθανασίουΑλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΑλέξανδρος ΜπουρδούμηςΣωτήρης ΚαλυβάτσηςΧρήστος Βασιλόπουλος, Μελέτης Ηλίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ