Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό είναι 6 χρονών και έχει τσάντα Dior! Κοστίζει 3.000 ευρώ (φωτό)

Πολύ χαριτωμένη μες τα ροζ!

Μπορεί η κόρη της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό να είναι μόλις 6 ετών ωστόσο η μικρή Γκαμπριέλα έχει ήδη την δική της Dior τσάντα!

Η πριγκίπισσα βρέθηκε μαζί με τους γονείς της στον ετήσιο εορτασμό της Αγίας Devote και ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε να φορά ένα τσαντάκι του γνωστού οίκου.

 

 

Η δίδυμη αδελφή του πρίγκιπα Ζακ φορούσε ένα πολύ χαριτωμένο ροζ σύνολο, με φούστα, σακάκι και ασορτί καπέλο.

Περασμένη στα πλάγια είχε την τσάντα Lady Dior, που ήταν στην ουσία μια «μινιατούρα» της γυναικείας έκδοσης, αφού ήταν σχεδιασμένη για παιδιά.

 

 

Σύμφωνα με το Hello κοστίζει 2.800 λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 3.000 ευρώ (3.165)! Μάλιστα πιστεύεται ότι και τα ρούχα που φορούσε η Γκαμπριέλα ήταν από τον γνωστό οίκο. Να σημειωθεί δε ότι η συγκεκριμένη τσάντα πήρε το όνομά της από την Λαίδη Νταϊάνα.

Πολύ κομψή ήταν βέβεια και η μαμά της, πριγκίπισσα Σαρλίν η οποία επέλξε να ντυθεί στα μαύρα. Ειδικότερα φόρεσε ένα παντελόνι καμπάνα και μαύρο μπλουζάκι τα οποία συνδύασε με ένα κόκκινο μακρύ παλτό και μαύρο μπερέ.

 

 

Ο μικρός πρίγκιπας Ζακ από την άλλη ήταν ντυμένος με τζιν παντελόνι, αθλητικά και έναν μπλε σκούφο. Ο Αλβέρτος του Μονακό τέλος, φόρεσε ένα σκούρο μπλε παντελόνι, με ένα μαύρο σακάκι και ένα κασκόλ περασμένο στον λαιμό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ