Πολύ συγκινητικό: Ο σκύλος βρέθηκε στο κατάρτι του βυθισμένου σκάφους να κλαίει - Το 67χρονο αφεντικό του είχε πνιγεί

Έκκληση να βρεθεί σπίτι

Έκκληση να βρεθεί σπίτι για να φιλοξενήσει το σκυλάκι απευθύνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλοζωικές ομάδες. Το ζωάκι βρέθηκε από ψαράδες στην περιοχή των Χανίων.

Πρόκειται για το σκύλο Βρετανού που έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της Σούδας όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαινε βυθίστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες. Ο 67χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή και έμενε μέσα στο ιστιοφόρο.

Οι ψαράδες που έτρεξαν για βοήθεια εντόπισαν το σκυλί να κλαίει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στα συντρίμμια του ιστιοφόρου για να μην πνιγεί, σύμφωνα και με το Cretapost.gr.

 

Ο Μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection» με ανακοίνωση της κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, για να μπορέσει η αστυνομία να αναζητήσει την οικογένεια του άτυχου κηδεμόνα του.

Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Ειδικότερα η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Βρέθηκε σήμερα το πρωί από ψαράδες ιστιοφόρο βυθισμένο στο λιμάνι της Σούδας. Οι ψαράδες εντόπισαν το κατάρτι του ιστιοφόρου στο νερό βλέποντας πάνω σε αυτό ένα σκυλί να κλαίει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στα συντρίμμια του ιστιοφόρου για να μην πνιγεί.

Δυστυχώς ο κηδεμόνας του σκυλιού, ο οποίος είναι Άγγλος, βρέθηκε νεκρός. Το σκυλάκι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη βάρκα των ψαράδων σε σοκ και η αστυνομία μας ειδοποίησε εάν μπορούμε να το βοηθήσουμε.

?Scroll for english ???Sos!!!! Άμεση ανάγκη φιλοξενίας-Κοινοποιήστε ❗️❗️❗️ Βρέθηκε σήμερα το πρωί από ψαράδες ιστιοφόρο...

Δημοσιεύτηκε από Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

 

Παρακαλούμε όποιος μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, για να μπορέσει η αστυνομία να αναζητήσει την οικογένεια του άτυχου κηδεμόνα του. Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Είναι αρσενικός, πολύ ήρεμος και συνεργάσιμος και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε. Ο χειρότερος εφιάλτης όλων μας που έχουμε ζώα και τα αγαπάμε είναι να βρεθούν μόνα τους εάν πάθουμε κάτι……. Ποιος άνθρωπος θα ανοίξει το σπίτι του να τον φιλοξενήσει;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ