Καλό μήνα από την Άση Μπήλιου - Ο Φεβρουάριος μπαίνει με γκάζια, καθώς την πρώτη του μέρα έχουμε το ακριβείας τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καλό μήνα, καλή εβδομάδα! Ο Φεβρουάριος μπαίνει με γκάζια, καθώς την πρώτη του μέρα έχουμε το ακριβείας τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη.

Αυτό το τετράγωνο συνήθως δημιουργεί εντάσεις. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές δεν αναφέρεται σε ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας μας και μας πετούν εκτός προγράμματος. Σαφώς δεν είναι μια μέρα που πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή το θυμό μας.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει.

Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική, μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη, ίσως πρέπει να επανεκτιμήσετε τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Σήμερα προσοχή και στα παρορμητικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Άρη στο ζώδιο σας και την Σελήνη, από το μεσημέρι κι έπειτα, στον Ζυγό. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες.

Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας, δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σήμερα, ακόμη, προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα. Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Υδροχόο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σας βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα -είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο άτομο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. Τα κάνει αυτά τα τρελά ο ανάδρομος κυβερνήτης σας.

Η σημερινή μέρα, παρόλα αυτά, θέλει μια μικρή προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ