Η Jennifer Aniston δεν αντέχει την πίεση, για τον keanu Reeves είναι πια αργά: 7 celebrities που δεν θέλουν να γίνουν γονείς

«Λένε ότι ήμουν τόσο αφοσιωμένη στην δουλειά μου»

Υπάρχουν ορισμένοι celebrities που έχουν μιλήσει «ανοιχτά» για το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα παιδιά, αλλά και για ότι μπορεί και να μην θέλουν κιόλας να αποκτήσουν.

Η μητρότητα και πατρότητα δεν είναι κάτι που θέλουν όλοι να βιώσουν. Παράλληλα πολλοί είναι οι διάσημοι που μιλούν για την πίεση που ασκεί η κοινωνία.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά 7 celebrities που μίλησαν για όλα αυτά!

Jennifer Aniston

Η ηθοποιός είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Allure, το 2014 ότι δεν της αρέσει η πίεση που της ασκεί ο περίγυρος «ότι απέτυχε σαν γυναίκα και σαν θηλυκό επειδή δεν έκανε παιδιά». 

Επίσης σημείωσε ότι μπορείς να είσαι μητρική απέναντι στα ζώα, σε φίλους σου, χωρίς να χρειάζεται να έχεις βγάλει ένα παιδί από μέσα σου.

«Λένε ότι ήμουν τόσο αφοσιωμένη στην δουλειά μου και δεν έκανα παιδιά και πόσο εγωιστικό ήταν αυτό».

Leonardo Di Caprio

Ο γόης του σινεμά είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη με τον ίδιο να λέει το 2016 στο Rolling Stones ότι «Εννοείς γιατί δεν θέλω να φέρω παιδιά σε ένα κόσμο σαν και αυτό; Άμα γίνει, έγινε. Θα προτιμούσα να μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς».

Winona Ryder

«Είναι τρελά τα όσα λένε οι γυναίκες, πρέπει να σταματήσω να τα ακούω. Είμαι πλέον 42 και μιλούσα τις προάλλες στον πατέρα μου και του είπε ΄"και αν δεν μπορώ να κάνω παιδιά" - μου απάντησε ότι υπάρχουν πλέον και άλλοι τρόποι. Παίρνω πάντως μεγάλες δόσεις από τα παιδιά του αδελφού μου» είχε δηλώσει η ηθοποιός το 2014 στον Telegraph, σύμφωνα και με το cosmopolitan.

Dolly Parton

«Μεγάλωσα σε μια μεγάλη οικογένεια με 8 παιδιά. Τα αδέλφια μου έχουν παιδιά και εγγόνια και τώρα είμαι η GeeGee η προγιαγιά τους. Σκέφτομαι μερικές φορές ότι δεν έκανα παιδιά ώστε να είναι τελικά όλα τα παιδιά του κόσμου δικά μου» είχε πει η μουσικός και ηθοποιός το 2014.

Keanu Reeves

«Τώρα πάει, τελείωσε είμαι 52, δεν θα κάνω παιδιά» είχε πει ο ηθοποιός του Matrix το 2017 στο Esquire.

Renée Zellweger

Η ηθοποιός είχε δηλώσει το 2008 ότι παίρνει τα πράγματα όπως έρχονται και «δεν πίστευα ποτέ ότι επειδή είμαι 19 θα κάνω αυτό και μέχρι τα 25 μου πρέπει αν έχω κάνει το άλλο».

Dita Von Teese

 

«Ήμουν παντρεμένη με έναν άντρα που δεν έκανε για πατέρας. Δεν μπορούσε να προσέξει τον εαυτό του, πόσο μάλλον ένα μωρό. Έτσι έμαθα και άλλαξα τις πεποιθήσεις μου. Είπα είναι οκ το να μην κάνεις παιδί, δεν σε κάνει λιγότερο άνθρωπο. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει αν γίνουν» είχε πει το 2007.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ