Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε στο Σπίτι με το Mega: Είχε μαζί του την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Γιώργο Νταλάρα (βίντεο)

«Η φωνή της αγγελική, η παρουσία της επιβλητική, η καριέρα της αξιοζήλευτη»

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Νταλάρας και η Κατερίνα Παράσχου στάθηκαν στο πλάι του Μιχάλη Χατζηγιάννη και κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές, μέσα από το «Σπίτι με το Mega».

«Η φωνή της αγγελική, η παρουσία της επιβλητική, η καριέρα της αξιοζήλευτη. Εκείνη ένας υπέροχος άνθρωπος. Νιώθω τυχερός που τη γνωρίζω, και πιο τυχερός που απόψε θα με συντροφεύσει με την παρουσία της. Για μένα δεν είναι απλά πηγή έμπενευσης και συναισθημάτων είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδεχόμενος την Άλκηστις Πρωτοψάλτη που καθήλωσε ερμηνεύοντας το «Όλα αυτά που φοβάμαι».

 

 

 

Ακόμα η γωστή τραγουδίστρια αφιέρωσε στον Χατζηγιάννη την μεγάλη της επιτυχία «Διθέσιο». 

 

 

«Ο Μιχάλης έχει ένα ζηλευτιό καλλιτεχνικό τρίπτυχο. Τραγουδάει υπέροχα, είναι σπουδαίος τραγουδοποιός και φοβερός μουσικός. Πέρα από αυτά είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία» είπε για τον τραγουδιστή.

 

 

 

 

 

Υποδεχόμενος τον Γιώργο Νταλάρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε:

«Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά για να παρουσιάσεις ένα μεγάλο καλλιτέχνης. Ίσως να φαίνονται φτωχά μπροστά στην καλλιτεχνική του πορεία. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι αυτός ο κορυφαίος ερμηνευτής από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε και μιλήσαμε -και ήμουν στα ξεκινήματά μου- με προστάτευε, με συμβούλευε και μου τα έδινε όλα απλόχερα. Στην επαγγελματική του καριέρα ήταν και είναι υπόδειγμα δημιουργικού καλλιτέχνη.

Συνεχώς διευρύνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του και με χαρά τις μεταδίδει στους νεότερους. Ιδανικός δάσκαλος αλλά ταυτόχρονα και μαθητής. Ήταν το όνειρο που έγινε πραγματικότητα όταν μάζευα το χαρτζιλίκι μου για να πάρω ένα δίσκο του».

Ο ερμηνευτής είπε μαζί με τον Χατζηγιάννη το «Θα περιμένω εδώ», τραγούδι που έχει γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Νίκος Μωραΐτης .

«Είμαι Πειραιώτης, οπότε έχω ένα καμάρι αυτό το Θέατρο που επιτέλους το έχουμε δικό μας» ανέφερε για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ο Νταλάρας.

 

 

«Η ζωή καμία φορά είναι απρόβλεπτη και ίσως αυτή να είναι και η μαγεία της. Η τέχνη έχει τα πάνω και τα κάτω της. Και αν είναι να συμβεί κάτι θα συμβεί. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί σε μια περίοδο καλλιτεχνικής αποξένωσης κάποιοι άνθρωποι έρχονται και εμφανίζονται στη ζωή σου με περισσή γενναιοδωρία σαν φύλακας άγγελοι. Δύο τέτοιοι άνθρωποι και πραγματικοί καλλιτέχνες είναι για μένα η Δήμητρα Γαλάνη και η Λίνα Νικολακοπουλού.

Τις ευχαριστώ για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε στη ροή του χρόνου. Όπως και αυτό το διαμάντι που ακολουθεί. «Σε ποιον να πω το σ’αγαπώ» Θέλω να καλέσω μια ιδιαίτερη αδυναμία μου από την Κύπρο για να το μοιραστούμε» είπε ακόμα ο Χατζηγιάννης καλώντας στην σκηνή την Κατερίνα Παράσχου.

 

 

 

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ανέβηκε και ο Θανάσης Αλευράς δίνοντας μια χιουμοριστική διάθεση στην βραδιά.

 

 

«Είμαι ο Θανάσης Αλευράς και κάθε φορά που μπαίνω σε θέατρο δημιουργώ ξεχωριστές στιγμές για καθένα από εσάς. Ξέρω, ξέρω δεν περιμένατε εμένα αλλά θέλετε δεν θέλετε ήρθα. Τι να κάνω, είναι φίλος μου, τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Απολαύστε, λοιπόν, τον έναν και μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη. Της Λευκωσίας και της Ελλάδας… Απολαύστε την απόλυτη μαγεία της φύσης που συναντά την ψυχολογία της ύλης»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ