Βιασμός 11χρονης: Με παρενοχλούσε από τα 9 μου, με βίασε στα 11 ακόμα και μέσα στο δωμάτιο του μπαμπά μου - Όλη η κατάθεση

Την ίδια ώρα αποκαλύπτονται πιέσεις και εκβιασμοί

Σοκάρει η κατάθεση της 20χρονης πλέον αθλήτριας ιστιοπλοϊας που έχει καταγγείλει τον 38χρονο προπονητή της για βιασμό. 

Στην πολυσέλιδη κατάθεση της το πρωινό του περασμένου Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα η Eλληνίδα πρωταθλήτρια περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωνε για τουλάχιστον τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της.

Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε από ηλικία ήδη εννέα ετών ο προπονητής, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος την παρενοχλούσε λεκτικά με εκφράσεις του στυλ «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις».

Έναν χρόνο αργότερα, όπως είπε, μπήκε στο δωμάτιο της την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα. Ένα χρόνο αργότερα, το 2011 κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και την βίασε για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη ημέρα την βίασε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της, σύμφωνα και με το dikastikoreportaz.gr.

Την ίδια στιγμή από την κατάθεση της αποκαλύπτονται οι πιέσεις και οι εκβιασμοί από μέρους του κατηγορουμένου προκειμένου να μην μιλήσει, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μια ημέρα μετά την κατάθεση Μπεκατώρου και την γνωστοποίηση στα ΜΜΕ ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας βιάστηκε, ο 38χρονος της έστειλε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο προσπαθώντας να την πείσει ότι αυτά που της έκανε δεν ήταν έκνομα.

 

Η κατάθεση αυτή αποτέλεσε και το υλικό για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του προπονητή από την αρμοδία ανακρίτρια.

 "Καμία συναίνεση, καθαρός βιασμός" φέρεται να δηλώσε η αθλήτρια Ιστιοπλοϊας, η οποία καταγγέλει ακόμα πως το 2013 μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του ομίλου Ιστιοπλοίας του τόπου κατοικίας της, κατέφυγαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν όσα βίωνε το παιδί από διετίας.

Όμως εκεί, ο διοικητής του τμήματος, τους συνέστησε να μην μπουν στον "κυκεώνα" των μηνύσεων, που θα είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ψυχικά πολύ περισσότερο το κορίτσι. Μετά ωστόσο από αυτό, σύμφωνα με την αθλήτρια, ο προπονητής απολύθηκε από τον όμιλο και έφυγε από την πόλη.

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής

4 ολόκληρες ώρες κράτησε η απολογία του 38χρονου ο οποίος οδηγήθηκε στην φυλακή με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

 

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο προπονητής

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ενώπιον της ανακρίτριας περιέγραψε αρκετά περιστατικά και συναντήσεις με την ανήλικη αθλήτρια, ισχυριζόμενος ότι επεδίωκε σχέσεις μαζί του.

«Το 2011 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της» φέρεται να είπε στον ανακριτή, συμπληρώνοντας: «Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και απ’ όσο μου είχε πει εκείνη δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας, το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».

«Εμένα με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του ομίλου και μου είπε «έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς» και εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Εγώ στη συνέχεια πήγα στον όμιλο και βρήκα τον πατέρα και την μητέρα της έξω απ’ αστυνομικό τμήμα. Εκεί ήταν και εκείνη στεναχωρημένη και κλαμένη. Στη συνέχεια όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε» ένα χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη» και μου το έκλεισε», σύμφωνα και με το dikastikoreportaz.gr.

Μετά το τέλος της απολογίας του ο 38χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή και απορρίφθηκε το αίτημά του για βραχιολάκι.

«Θεωρούμε υπερβολικό και επαχθές το μέτρο της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στον 38χρονο κατηγορούμενο, και μάλιστα σχεδόν 10 χρόνια μετά την καταγγελλόμενη πράξη. Η παρουσία του στο Δικαστήριο θα μπορούσε να διασφαλιστεί, άλλωστε, με το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), ένας θεσμός ο οποίος έχει στην πράξη αδικηθεί, αφού οι Ανακριτές και οι Εισαγγελείς συνεχίζουν να εκδηλώνουν δισταγμό για την εφαρμογή του» αναφέρει σε δήλωσή του ο σύνηγορός του Θεόδωρος Μαντάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ