Βασιλικά «σκάνδαλα»! Η Kate Middleton topless, η συνέντευξη - καταστροφή του πρίγκιπα Andrew, ο γάμος του βασιλιά Edward (βίντεο)

Όσα θέλουν να ξεχάσουν....

Υπάρχουν μερικές στιγμές που οι γαλαζοαίματοι θα ήθελαν να τις ξεχάσουν, όπως οι topless φωτογραφίες της Kate Middleton αλλά και η συνέντευξη που είχε δώσει ο πρίγκιπας Andrew.

Οι βασιλικές οικογένειες βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των ΜΜΕ και ορισμένες φορές απασχολούν τον τύπο με «σκάνδαλα» αλλά και δηλώσεις τους.

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι φορές που πρίγκιπες, πριγκίπισσες και βασιλιάδες μας σόκαραν; Το Hello μάζεψε μερικές από αυτές.

Όταν ο πρίγκιπας Andrew απομακρύνθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα μετά την συνέντευξη στο BBC

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα όταν μίλησε το 2019 στο βρετανικό δίκτυο για την υπόθεση του Jeffrey Epstein.

Μετά και την συνέντευξη ο ίδιος αποσύρθηκε από τα καθήκοντά του με την ανακοίνωση να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «μετανιώνω για την σχέση μου με τον Epstein η οποία ήταν απερίσκεπτη. Η αυτοκτονία του άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα ειδικά στα θύματά του και δεσμέυομαι να βοηθήσω τις Αρχές στις έρευνές τους».

Όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry «έκλεισαν» την πόρτα στο Buckingham


Το ζευγάρι ανακοίνωσε το 2020 ότι εγκαταλείπει τα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ πλέον έχουν μετακομίσει από την Βρετανία στις ΗΠΑ, όπου και μένουν μαζί με τον μικρό Archie στην Santa Barbara.

Οι topless φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ


Τον γύρο του διαδικτύου και των ΜΜΕ είχαν κάνει οι topless φωτογραφίες της Kate Midlleton που δημοσίευσε το 2017 το γαλλικό Closer. Ήταν εικόνες από τις διακοπές που είχε κάνει η Δούκισσα μαζί με τον άντρα της το 2012 στο Provence.

Το ζευγάρι κινήθηκε νομικά και κατόρθωσε να πάρει 92.000 λίρες καθώς σύμφωνα και με την απόφαση του δικαστηρίου «οι φωτογραφίες των paparazzi ήταν εισβολή στην προσωπική τους ζωή».

Η συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο BBC

Η Lady D είχε μιλήσει το 1995 στο κρατικό δίκτυο και είχε σοκάρει με τις αποκαλύψεις για την ζωή της μέσα στο παλάτι. Είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για το πως κατέρρευσε μετά τον γάμο της με το πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και για την βουλιμία που την ταλαιπώρησε.

Όταν ο βασιλιάς Edward παντρεύτηκε την Wallis Simpson και άφησε τον θρόνο


Ο Βρετανός μονάρχης έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό, η οποία μάλιστα ήταν χωρισμένη κάτι που αποτελούσε σκάνδαλο για την εποχή. Η απόφαση του συγκέντρωσε έντονη κριτική, ενώ ο ίδιος άφησε τελικά τον θρόνο στον μικρότερο αδελφό του, βασιλιά George, τον πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά στην Γαλλία όπου και πέρασε την υπόλοιπη ζωή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ