Κατέρρευσαν οι γονείς του 50χρονου αναισθησιολόγου - Μου είπε η εγγονή μου «ο μπαμπάς πέθανε στα χιόνια» (βίντεο)

«Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος»

Μεγάλη είναι η θλίψη για τους δύο γιατρούς που έχασαν την ζωή τους στον Όλυμπο. Οι γονείς του 50χρονου αναισθησιολόγου συγκλόνισαν με τα όσα είπαν για τον χαμό τους.

Ο 50χρονος αναισθησιολόγος Θοδωρής Χατζόπουλος και ο ο 46χρονος παθολόγος Τηλέμαχος Ζαφειρίδης βρήκαν τραγικό τέλος όταν καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στον Όλυμπο.

Οι γονείς του 50χρονου δεν μπορούν τώρα να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. «Ήταν καλός και ακέραιος χαρακτήρας ο Θόδωρος. Όλοι είχαν καλά λόγια να πούνε. Μου είπαν ότι ήταν καλός γιατρός, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος. Αυτό με ευχαρίστησε πολύ. Και μου είπαν ότι πρέπει να είμαι υπερήφανος για το γιο μου» είπε ο πατέρας του Θοδωρή Χατζόπουλου μιλώντας στο Mega.

 

 

Τραγική φιγούρα και η μητέρα του άτυχου γιατρού που είπε ότι «με πήρε η εγγονή μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς μου πέθανε στα χιόνια. Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος».

O 50χρονος αναισθησιολόγος Θοδωρής Χατζόπουλος

Ο 46χρονος παθολόγος Τηλέμαχος Ζαφειρίδης

Στο Mega μίλησε και ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός που είπε μεταξύ άλλων ότι «σώσαμε πολύ κόσμο χάρη στις προσπάθειες των δύο αυτών παιδιών».

«Λόγια δεν υπάρχουν, έχουμε σιωπήσει από χθες. Ήταν η ψυχή της μονάδας μας» πρόσθεσε ακόμα συγλονισμένος από το τρομερό δυστύχημα.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας για τον χαμό των δύο γιατρών

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για τον άδικο θάνατο δύο μάχιμων γιατρών, μετά από τραγικό ατύχημα στον Όλυμπο . Η ιατρική κοινότητα αλλά και η κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη.

Ο πρόωρος θάνατος των δύο συναδέλφων ενός αναισθησιολόγου και ενός παθολόγου-εντατικολόγου, επιμελητών Α΄ της ΜΕΘ του Γ.Ν. Λάρισας, από πτώση χιονοστιβάδας στο βουνό των Θεών, κατά την άσκηση του αγαπημένου τους αθλήματος της ορειβασίας, μας συγκλονίζει και ταυτόχρονα μας προβληματίζει γιατί ο χαμός τους αφαιρεί από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορoνοϊού δύο αξιόλογους επιστήμονες. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ